-50%

Color Gel Cuddling Grey

Artikelcode: FCG025
€11,99€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Overzicht
  • Zelf thuis gellaknagels creëren? Met de Impulss Color Gel Cuddling Grey kan jij zelf gellaknagels creëren die 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor optimaal resultaat.

Product details

Zelf thuis gellaknagels creëren? Met de Impulss Color Gel Cuddling Grey kan jij zelf gellaknagels creëren die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor optimaal resultaat.

Hoe kan je de Impulss Color Gel Cuddling Grey het beste aanbrengen?

Begin met het voorbereiden van je handen. Was ze met een olievrije zeep en vijl je nagels mooi in model. Gebruik een bokkenpootje om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen en vijl het gehele oppervlak van je nagels dof. Maak deze nu schoon met de Impulss cleanser/finisher doekjes. Hierdoor hecht de Color Gel beter aan jouw eigen nagel. Nadat jij je nagels hebt schoongemaakt kun je beginnen met het lakken. Begin met de 4 vingers van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je hand vlak op tafel en breng een dun laagje van de Impulss Color Gel aan, laat deze uitharden in de Impulss LED-Lamp. De lamp gaat vanzelf uit als je nagels uitgehard zijn. Breng nu weer een dun laagje aan en laat deze nu weer uitharden. Dezelfde stappen herhaal je voor je rechterhand. Je kunt het beste je duimen als laatst lakken en deze samen in de lamp laten uitharden. Nadat al je  nagels zijn uitgehard onder de lamp blijft er een plakkend laagje over. Dit laagje kun je verwijderen door met een finisher doekje over je nagels te gaan. Nu kun je genieten van de perfecte gel nagels.

Hoe kun je de Impulss Color Gel Cuddling Grey het beste verwijderen?

Begin met het lichtjes vijlen van je nagel, zodat er kleine krasjes ontstaan. Leg de Impulss Remover Pocket doekjes recht op je nagel zodat de gehele nagel bedekt is met het doekje met vloeistof. Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, vouw de zijkanten om en buig dan de rand van de folie goed om je vinger. Herhaal deze stappen voor al je 10 vingers en laat de remover voor 10 minuten inwerken. Verwijder na 10 minuten de Remover Pockets en gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Color Gel voorzichtig te verwijderen. Als laatste stap kun je een nagelolie gebruiken om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Doe dit niet als je direct hierna een andere kleur Color Gel wilt aanbrengen. De gellak zal dan niet goed hechten.

Reviews

4,6 sterren op basis van 11 beoordelingen

l
22 Apr 2023
Lizette Havenaar
Apart kleurtje, weet nog niet precies hoe ik hem vindt
l
26 Mar 2023
Laura Van Veen
Goede kwaliteit gellak, mooie kleur!
m
09 Jan 2023
Monique
Nog niet gebruikt
f
19 Dec 2022
Femke Hermsen
Goede kleur en makkelijk aan te brengen. Kwastje helaas breed voor smalle nagels.
f
29 Oct 2022
Fay van wanrooij
Mooie kleur blijft lang zitten
m
03 Oct 2022
Maaike Ivanyi
Mooie neutrale kleur
k
06 Aug 2022
Kyara van Aalst
Product voldoet aan verwachtingen
s
28 Jul 2022
Shirley
Nog niet gebruikt
d
24 May 2022
Denise Woltering
Mooie kleur past overal bij
y
09 May 2022
Yolande Magy
Mag er zijn
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed