imPRESS - Call It Off

Artikelcode: BIPAM013
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Wil jij ook graag mooie trendy nagels? Met de imPRESS - Call It Off kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go!

Product details

Wil jij ook graag mooie trendy nagels? ANVY helpt jou graag. Met de imPRESS - Call It Off kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go! Met imPRESS - Call It Off is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De nagels blijven langdurig zitten.

imPRESS - Call It Off bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS - Call It Off het beste aanbrengen?

Gebruik de manicure stick om de nagelriemen terug te drukken. Vervolgens zoek je de juiste formaten uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld de beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Wel zo mooi als dit gelijk is. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Twijfel je tussen twee maten? Pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zal er voor zorgen dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel. Leg de imPRESS - Call It Off nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan nu de belangrijkste stap, het prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan, beide kanten tegelijk. Tip van ANVY: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS - Call It Off het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS - Call It Off nagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht één minuut. Nu kan je de kunstnagel makkelijk verwijderen. Als het nodig is kan je de manicure stick gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

4 sterren op basis van 3 beoordelingen

j
11 Mar 2023
Jacqueline Schaap
Top en mooie kleur
m
16 Apr 2022
Marieke Gerfin
Nagels zijn naar van redelijke kwaliteit. De afwerking is niet mooi en ze zijn erg kort
r
29 Aug 2020
Ramona
Ik ben fan van de kiss impress nagels. Ook deze kleur heb ik al meerdere keren gehad. Ze blijven super goed zitten en gaan er met een aceton badje gemakkelijk weer af. Nu is dit niet mijn favo kleur. Niet omdat ik ze niet mooi vind maar omdat de bovenste laag van de lichtblauwe nagels er na een aantal dagen afbladderd. Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik vrachtwagen chauffeuse ben en de nagels bij mij nogal wat te verduren krijgen. Bij een minder zwaar beroep zou het dus goed kunnen dat ze langer mooi blijven. Ik laat ze er doorgaans 2 weken opzitten en er is er nog nooit 1 zomaar los gegaan. Gebruik deze nagels (elke 2 week andere) nu al ruim een jaar.