Brush-On Gel Nail Kit

Artikelcode: GNK01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij graag mooie verzorgde nagels die natuurlijk ogen? Gebruik dan de Brush-on Gel Kit van Kiss. Met deze kit geef jij jezelf mooie verzorgde nagels met een perfecte witte tip. Makkelijk aan te brengen en je hebt geen lamp nodig.

Productpagina

Wil jij graag mooie verzorgde nagels die natuurlijk ogen? Gebruik dan de Brush-on Gel Kit van Kiss. Met deze kit geef jij jezelf mooie verzorgde nagels met een perfecte witte tip. Makkelijk aan te brengen en je hebt geen lamp nodig. De Brush-on Gel Kit creëer je mooie verzorgde nagels bij jezelf. De nagels drogen binnen vijf minuten. De kit is goed voor twee manicures en bevat:
- Brush-on Gel
- Brush-on activator
- Brush cleaner
- 48 easy-to-apply tips
- Mini vijl en manicure stick

Hoe kan ik de Brush-on gel Kit het beste gebruiken?

Bescherm het gedeelte waarop je gaat werken met keukenrol. Gebruik nu de manicure stick om je nagelriemen terug te duwen. Vijl je nagels en neem hierbij ook het oppervlakte van je nagel mee om het glans laagje te verwijderen. Maak je nagels vervolgens schoon met nagellakremover. Kies nu de juiste maat tip voor elke vinger en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Als je dit hebt gedaan dan is het tijd om te beginnen met de eerste nagel. Houd de tip vast met het easy-apply lipje en breng brush-on gel aan op de achterzijde van het nageloppervlak (let op: alleen op het gedeelte dat op de natuurlijke nagel kleeft). Laat de tip vervolgens langzaam op de natuurlijke nagel zakken en houd hem stevig vast totdat hij vast zit. Herhaal dit voor alle nagels. Om de tip met je natuurlijke nagel te mengen, haal je het borsteltje van de brush cleaner bij de rand van iedere nagel langs. Dus het gedeelte tussen de tip en je eigen nagel. Als dit droog is, vijl je dit om ervoor te zorgen dat het oppervlakte gelijk is aan je eigen nagel. Vijl niet teveel! Als je teveel vijlt, dan beschadig je je eigen nagel. Vervolgens verwijder je de easy-apply lipjes door ze naar boven en vervolgens naar beneden te buigen (draai ze niet los). Vijl vervolgens de tip totdat de gewenste vorm is bereikt. Veeg vervolgens je nagel even schoon met een papierendoekje. Ververs nu het keukenrol. Doe eerst je hand die je het meest gebruikt. Ben je rechts? Doe deze hand dan als eerste. Breng een gelijkmatige laag Brush-on gel aan op één nagel (net zoals je je nagels lakt). Gebruik vervolgens de brush van de cleanser en dip deze in de activator. Breng een dunne laag activator aan over de gel. Let op! De gel dient nat te zijn op het moment dat je de activator erop doet. Dit zorgt er namelijk voor dat het goed met elkaar mengt. Veeg de borstel vervolgens af aan het keukenpapier en stop deze terug in de cleanser. Op deze manier hou je de borstel zacht en schoon. Herhaal deze stappen op alle nagels. Herhaal voor een tweede laag de bovenste stappen nogmaals op alle nagels (dus breng weer een laagje gel aan en een laagje activator). Wil je graag een meer ondoorzichtige look? Dan kun je nog een derde laagje aanbrengen. Nadat alle tien nagels zijn gedaan, dek je de nagels af met nog een dunne laag brush-on gel. Dit kan je zien als de topcoat. Laat het even goed drogen en je hebt prachtige nagels!

Ingrediënten:

Activator: Ethyl Acetate, Triphenyl Phosphate, Butyl Acetate, Acrylates Copolymer, Dipropylene Glycol Dibenzoate, N, N-Diethyl-P-Toluidine, Violet 2 (CI 60725) Brush-On Gel: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide Brush Cleaner: Ethyl Acetate, Acetone Nails: ABS Plastic

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen