Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg

Artikelcode: 14088255
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Met de Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg van Gosh geef jij binnen no time meer definitie aan je wenkbrauwen. Daarnaast blijven je wenkbrauwen door de gel de hele dag goed zitten. Kies de kleur die het beste bij jou past. Make-up mag niet retour.

Product details

Wil jij snel en makkelijk definitie geven aan je wenkbrauwen? Wij maken het een beetje makkelijker voor je! Met de Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg van Gosh geef jij binnen no time meer definitie aan je wenkbrauwen. Daarnaast blijven je wenkbrauwen door de gel de hele dag goed zitten. Kies de kleur die het beste bij jou past. De Brow Sculpting Fibre Gel is écht één van onze favorieten. Door een te kiezen met een kleur geef je makkelijk en snel definitie aan je wenkbrauwen. Is dit toch nog niet voldoende? Dan kan je het makkelijk bijwerken met bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood.
- Vegan
- Parabeen- en parfumvrij
- Houdt je wenkbrauwen de hele dag in shape

Hoe kan ik de Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg het beste gebruiken?

Tijd om je wenkbrauwen on fleek te maken. Je kan beginnen met de Brow Sculpting Fibre Gel, zodat je wenkbrauw al iets meer definitie krijgt en je makkelijker de vorm kan bijtekenen later. Je kan er ook voor kiezen om eerst de vorm te bepalen van je wenkbrauwen en als laatste stap de gel aan te brengen. Het is net wat voor jou werkt. Testen maar!

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

j
03 Dec 2022
Janneke Melis
Fijn en goed product