Brow Kit

Artikelcode: 78619004
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • De Brow Kit is dé kit die alle benodigdheden bevat voor de perfecte wenkbrauwen. De kleuren zijn makkelijk met elkaar te mengen, zodat je altijd de kleur kan creëren die bij jou past. De wax zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in vorm blijven.

Product details

Creëer wenkbrauwen die voller, dikker en gedefinieerd zijn. De Brow Kit van Gosh is dé ultieme kit die alle benodigdheden bevat voor de perfecte wenkbrauwen. De kleuren zijn makkelijk met elkaar te mengen, zodat je altijd de kleur kan creëren die bij jou past. De wax zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in vorm blijven. De Brow Kit bevat een ingebouwde spiegel. Zo kun jij ook onderweg nog even snel je wenkbrauwen bijwerken. Bevat maarliefst drie verschillende kleuren voor je wenkbrauwen.
- Parfum- en parabeenvrij
- Ingebouwd spiegeltje
- Voor dikkere en vollere wenkbrauwen

Hoe kan ik de Brow Kit het beste gebruiken?

Breng de wenkbrauwpoeder aan met de brush die bij de kit zit. Kies hiervoor de kleur die het beste matcht met je natuurlijke haarkleur. Zijn je wenkbrauwen helemaal in shape? Maak het dan af met de wax. Breng een beetje wax cream aan op je brush. Verdeel dit vervolgens over je wenkbrauwen. Dit zal ervoor zorgen dat je wenkbrauwen gedurende de hele dag in vorm blijven. Voor de ideale look kan je nog een beetje highlighter aanbrengen onder je wenkbrauwboog.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen