NIP+FAB

Nip+Fab is een relatief jong trendy Brits bedrijf dat is opgericht in 2010. Het bedrijf specialiseert zich in gezichtsverzorging met premium ingrediënten. Het merk heeft de afgelopen jaren veel online populariteit gecreëerd via Social Media. En nu is het dan eindelijk te koop op ANVY!

Huidverzorgingslijnen
De herkenbare kleurrijke verpakkingen van Nip+Fab zijn niet te missen. Elke kleur staat voor een productlijn die een huidprobleem aanpakt. Er zijn verschillende productlijnen voor verschillende huidproblemen. Of je nu last heb van rimpeltjes of puistjes, voor elk van deze huidproblemen is er een aparte huidverzorgingslijn van Nip+Fab. Dankzij de kleurrijke verpakkingen is het ook gemakkelijker om de juiste producten van elke lijn overzichtelijk te houden. Momenteel heeft Nip+Fab de volgende vijf productlijnen in het assortiment:

Glycolic Fix: De 2% - 4% glycolzuur in dit product werkt als een peeling die de huid verhelderd en glad achterlaat met een gezonde glow.

Glycolic Fix Extreme: De 5%-10% glycolzuur in dit product werkt als een peeling die ervoor zorgt dat de huid zichtbaar wordt verheldert, verzacht en gevoedt. En daarnaast werkt dit product ook celvernieuwend.

Retinol Fix: De werkzame stof in deze lijn is retinol. Retinol staat bekend om zijn anti-aging eigenschappen. Dit ingrediënt heeft een huidvernieuwende werking die rimpeltjes verzacht en fijne lijntjes kan verminderen.

Salicylic Fix: Deze lijn is gebaseerd op de zuiverende werking van salicylzuur. Salicylzuur werkt als een peeling en reinigt de huid. De ontstekingsremmende eigenschappen zorgen er ook voor dat dit ingrediënt onzuiverheden, puistjes en acné tegen gaat.

Vitamin C Fix: Vitamine C is een supplement dat je via je voeding binnen kunt krijgen. Je kunt het product ook verwerken in huidverzorging voor een verhelderende werking. Deze lijn hydrateert, kalmeert en maakt de huid glad.