Hask haarverzorging
Gebruikmakend van hoogwaardige ingrediënten en luxe geuren, biedt HASK hoog presterende formules. Deze zijn ontwikkelt om elk denkbaar haartype te behandelen en te herstellen. De ingrediënten van HASK komen van over de hele wereld. In 2012 is het merk HASK met succes geïntroduceerd in Europa, waarna de distributie de afgelopen vijf jaar wereldwijd sterk is toegenomen. HASK spreekt vrouwen van over heel de wereld aan van alle etnische groepen met elk soort haartype.

Het assortiment van HASK bestaat uit Shampoos, Conditioners en Treatments.

Hask allergenen
De producten van HASK zijn vrij van:

Sulfaten
Ftalaten
Parabenen
Gluten

Hask productlijnen
De productlijnen van HASK zijn geproduceerd op basis van verschillende hoofdingrediënten:

Argan Oil: Onze bestselling productlijn! Arganolie, uniek voor Marokko, staat bekend om zijn hoog absorberende en doordringende herstel kwaliteiten. Deze lijn laat zelfs het meest beschadigde haar zacht aanvoelen! De Argan Oil collectie is perfect om droog en beschadigd haar te herstellen.

Keratin Protein: Keratin Protein is uiterst herstellend en maakt alle haartypen soepel, glanzend en pluisvrij. De lijn zorgt voor minder statische elektriciteit en laat het haar sneller drogen.

Biotin Boost: De Biotin Boost Thickening collectie werkt op drie niveaus om volume te helpen produceren, met biotine om het haar dikker te laten lijken, koffie om de groei te stimuleren en collageen om gebroken of dunne haren te versterken. Biotin Boost Thickening collectie zorgt voor voller en dikker haar.

Monoi Coconut Oil: Monoi Coconut Oil wordt gemaakt van de bloemblaadjes van Tahitiaanse gardenia’s in kokosolie. Snel absorberend en maakt het haar zijdezacht en glanzend. Monoi Coconut Oil is de perfecte lijn om alle haartypen te doen herleven en voeden.

Blue Chamomille: Ontwikkeld voor alle tinten blond om gele en koperachtige tonen te verwijderen, highlights te verbeteren, de textuur te verzachten en de glans te verhogen. Verrijkt met Blue Chamomille en Argan om te hydrateren en breuk te voorkomen.

Toon 1 - 24 van 32
More filters