Zo gebruik je de Impulss Gel Polish + Led-lamp

Wil jij graag langdurig mooie en verzorgde nagels? Dan is gellak de oplossing! Met de LED lamp van Impulss kun jij gemakkelijk thuis je nagels lakken, zijn ze gelijk droog én blijven ze tot wel 10 dagen zitten. Je snapt dat wij al heel lang groot fan zijn. Hoe je deze lamp kunt gebruiken lees je hier.

De inhoud
Naast een Led lamp en een USB-kabel om deze aan te sluiten, naast een lamp bevat iedere starterskit een prep & remover kit. Deze kan je ook als navulverpakking kopen wanneer deze op is. Deze kit bevat:

  • 5 bokkenpootjes,
  • 24 remover pockets,
  • 12 Cleanser/Finisher pads,
  • 1 nagelvijl.

De USB-kabel kan aangesloten worden op een USB adapter, bijvoorbeeld die van je telefoon, powerbank of laptop. Het is handig om deze voor het lakken van de nagels vast aan te sluiten, zo verklein je de kans op schade. In de starterkit zit geen gellak, deze kun je hier los bestellen. Alles binnen? Okay, let’s start!

De voorbereiding
Voordat je begint met lakken moet je de juiste voorbereiding treffen. Zo zorg je ervoor dat je nagellak zo lang mogelijk blijft zitten. Vijl je nagels mooi in model met de nagelvijl en duw de nagelriemen terug met een bokkenpootje. Gebruik daarna de vijl om het oppervlakte van je nagel dof te maken.

Vervolgens maak je de nagel goed schoon met de Cleanser/Finisher doekjes. Het is heel belangrijk dat je nagels écht goed vet- en stofvrij zijn, anders kan de gellak niet optimaal hechten. Raak je nagels daarom na het schoonmaken ook niet meer aan. Laat je nagels zo’n 30 tot 60 seconden drogen aan de lucht voordat je de Impulss Gel Polish aanbrengt.

Het lakken 
Het unieke aan deze lak is je geen basecoat en/of topcoat hoeft te gebruiken. Begin met de vier nagels aan de linker- of rechterhand, je duim komt later. Breng met een vloeiende beweging een dun laagje Gel Polish aan. Een te dikke laag van de gellak kan niet goed uitharden onder de LED-lamp en zal daarom sneller beschadigen. Is de eerste laag nog niet dekkend? Dat geeft niet, liever twee dunne lagen dan één dikke laag. Vergeet ook niet om de voorzijde van de nagel mee te lakken, anders kan de gel vanaf de voorzijde loslaten.

Tip: Begin met de vier nagels van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Volg alle stappen (voorbereiden, lakken, uitharden). Eventueel herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is. Volg daarna alle stappen bij de 4 nagels van je rechterhand en doe tot slot beide duimnagels. Zo verklein je de kans op schade.

Uitharden met de LED-lamp
Heb je per ongeluk gellak rondom je nagel? Verwijder deze dan met een van de bijgeleverde bokkenpootjes vóór het uitharden in de LED-lamp. Sluit de LED-lamp aan op een USB-poort (als deze nog niet is aangesloten) en leg je vingers goed plat in de lamp om hem te activeren. De lamp gaat vanzelf aan zodra je je hand in de lamp legt en gaat vanzelf weer uit na 30 seconden. Voor het beste resultaat raden wij aan om alle gelakte nagels 2 x 30 seconden te laten drogen. Breng hierna (eventueel) een tweede laagje Impulss Gel Polish aan en laat deze weer uitharden in de lamp.

Herhaal al deze stappen vervolgens voor de vier nagels aan de andere hand. Als laatste doe je de duimnagels.

Het verwijderen van de Gel Polish
Ook het verwijderen gaat erg snel en gemakkelijk. Je kunt de Impulss gellak snel en veilig verwijderen met de bijgeleverde Remover Pockets. Verwijder de gel nooit met een scherp voorwerp of door eraan te trekken, dit kan je eigen nagels behoorlijk beschadigen. Vijl de bovenkant van je nagels voorzichtig met de vijl uit de starterkit totdat er kleine krasjes in de gel ontstaan. Wees ook hier voorzichtig, als je te lang vijlt kun je je eigen nagels alsnog beschadigen.

Leg het vochtige gedeelte van de Remover Pad goed recht op je nagel. Wikkel de Remover Pad om je vinger en buig de rand om, zodat deze goed en strak om de vinger heen zit. Doe dit bij alle nagels en laat dit minimaal 10 minuten inwerken. Laat de gellak na 10 minuten nog niet los? Laat de Pads dan nogmaals 10 minuten zitten. Verwijder de Remover Pads en verwijder de (inmiddels zachte) gellak met een bokkenpootje. Was vervolgens goed je handen.

En there you go! Snel en makkelijk mooie nagels die lang blijven zitten. Nog een laatste tip: na het gebruiken van deze producten is een handcrème of verzorgende nagelolie geen overbodige luxe. :) Heel veel plezier met de Impulss LED-lamp!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter