Zo breng je lippenstift het beste aan

Het lijkt zo makkelijk, even wat lipstick aanbrengen. Maar, dat is het niet. Wij geven je dé tips voor het vlekkeloos aanbrengen van lippenstift, die ook nog eens de hele dag op z'n plek blijft!

Exfolieer je lippen
Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je lippen zacht zijn, voordat je lippenstift aanbrengt. Je kunt zelf makkelijk een lipscrub maken met wat suiker en kokosolie, of er één kopen. Je kunt ’s ochtends ook even met de tandenborstel over je lippen gaan voor een soortgelijk scrub-effect.

Hydrateer je lippen
Na het exfoliëren moet je hydrateren. Winter, zomer, herfst, lente: verzorg je lippen het hele jaar door met een goede lippenbalsem of andere moisturizer. Net als bij je huid, doet dit ook wonderen voor het aanbrengen van je lippenstift.

Foundation
Wil je dat de kleur van je lippenstift er echt uitspringt? Breng dan eerst wat minerale foundation aan op de lippen. Dit zorgt ervoor dat de pigmenten in de lippenstift niet wegvagen.

Lipprimer
Je routine voor het aanbrengen van lippenstift verschilt eigenlijk niet zo veel als die voor het aanbrengen van foundation over je huid. Daarom ook essentieel: een lipprimer, die je lipstick een stuk beter op z'n plek houdt.

Lipliner
Kies een lipliner die dezelfde kleur heeft als de lippenstift die je wil opsmeren en blijf goed binnen de lijnen van je mond. Je kunt op deze manier niet alleen je lippenstift beter aanbrengen, hij blijft ook nog eens beter zitten.

Lippenstift aanbrengen
Tijd om te lippenstift aan te brengen. Dit doe je het secuurst met een lippenstiftborsteltje, maar je kunt ook direct met de punt van de lippenstift aan de slag gaan. Geduld is een schone zaak dus ga rustig te werk. Pak een tissue als je de eerste laag hebt aangebracht, blot je lippen dan, en breng dan nog een laag aan. Herhaal dit totdat de kleur er mooi en egaal opzit.

Bekijk onze assortiment van lipproducten op ANVY.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter