Welke ampul van LaCabine past het beste bij mijn huidtype?

Wil je ook graag gebruik maken van de ampullen, maar weet je niet goed welke ampul voor jouw huid geschikt is? Hier hebben wij een oplossing voor bedacht: Hieronder staat in het kort verteld over de actieve ingrediënten die worden gebruikt in de ampul en voor welke huid die het meest geschikt is. Zo maak je de beste keuze voor jouw huidtype.

Voordelen
De ampullen van LaCabine zijn kleine glazen flesjes waar een super geconcentreerd serum inzit. Er wordt gebruik gemaakt van glazen flesjes om ervoor te zorgen dat er geen lucht of bacteriën bij het product terecht komt. Op deze manier wordt de kwaliteit behouden.

LaCabine
Het huidverzorgingsmerk LaCabine staat bekend om de hoge kwaliteit van hun huidverzorgingsproducten. Ze zijn constant bezig met het zoeken naar de beste en meest effectieve ingrediënten om deze vervolgens te bundelen in ampullen. Daardoor is LaCabine al hét ampullenmerk van Spanje.

De volgende ampullen zijn beschikbaar:

  • Botulinium
  • 5x Pure Hyaluronic 
  • Vitamine C
  • Pure Retinol
  • Collagen Boost
  • Eye Contour 
  • Flash effect
  • Lifting V-Shape
  • Revive Elixer

Botulinium
De Botulinium ampullen zijn geschikt voor iedereen die graag wat lachrimpels, kraaienpootjes of andere rimpeltjes wil verminderen. Met deze ampullen bereik je het botox-effect, zonder dat er cosmetische chirurgie aan te pas komt. Er zitten verschillende actieve ingrediënten en kunstmatige peptiden in om zichtbare expressielijnen te verminderen. Hyaluronzuur om huidveroudering tegen te gaan en bètaglucaan om de huid weer te kalmeren, om ervoor te zorgen dat hetzelfde effect wordt bereikt als wanneer er botox wordt gebruikt.

5x Pure Hyluronic
De 5x Pure Hyluronic ampullen zijn geschikt voor de droge huid, maar ook voor iedere huid die een boost kan gebruiken van binnenuit. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger, die zorgt voor een betere vochtopname en vochtverlies tegengaat, waardoor de huid een gezonde, stevige uitstraling krijgt en grote hoeveelheden vocht in de huid kan binden. Hyaluronzuur speelt dus een cruciale rol in het goed gehydrateerd houden van de huid en helpt bij het behouden van de elasticiteit.

Vitamine C
De Vitamine C ampullen zijn geschikt voor alle huidtypes. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen; het ingrediënt voor een stevige huid. Ook zorgen deze ampullen voor een zachte, gehydrateerde huid. Ze kunnen ieder huidtype de boost geven die het nodig heeft. Daarbij is het extra effectief tegen puistjes of onzuiverheden, omdat Vitamine C een herstellende werking heeft. Daarom is een ampul dé manier om je huid een boost te geven.

Pure Retinol
De Pure Retinol ampullen zijn geschikt voor de oudere huid en voor iedereen die hun huidstructuur wil verbeteren. Het vermindert zichtbare tekens van voortijdige huidveroudering, huidverkleuringen (vlekken) en maakt rimpels weer minder diep. Het verjongt de huid, verstevigt de huid en vermindert de grootte van poriën. Retinol versnelt de vertraagde cel vernieuwing en is dan ook een uitstekende optie voor het behandelen van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering. Op die manier verjongt het de huid, en laat het de huid weer stralen.

Collagen Boost
De Collagen Boost ampullen zijn het meest geschikt voor de oudere huid. Het zorgt ervoor dat rimpels worden tegengegaan en dat de huid wordt verjongt. Collageen is een lichaamseigen stof wat zorgt voor structuur en stevigheid. Het zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft en minder rimpels krijgt. Maar ook voorkomt het nieuwe tekenen van huidveroudering.

Eye Contour
De Eye Contour ampullen zijn voor iedereen die graag een frisse blik wil krijgen, voor iedereen die donkere kringen rondom de ogen heeft of wallen wil verminderen. De ampullen zijn gericht op optimale verzorging om en rondom de ogen. De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van het gezicht, en vraagt daarom om een andere aanpak. Met deze ampullen wordt de huid rond de ogen verjongd, wallen worden vermindert en je krijgt een frisse, jonge uitstraling. 

Flash Effect
De Flash Effect ampullen zijn voor iedereen die graag weer een frisse, sprankelende uitstraling wil hebben. Deze ampullen zitten onder andere vol met rode alg, die een direct liftend effect hebben op onze huid. Ze maken de huid strakker, terwijl ze het ook volop hydrateren. Ze zitten vol met vitaminen, aminozuren en mineralen die de huid beschermen tegen UV-schade. Dankzij al deze actieve stoffen zorgen ze ervoor dat de huid minder vermoeid lijkt en weer gaat stralen.

Lifting V-Shape
De Lifting V-Shape ampullen zijn geschikt voor iedereen die een lifting wilt, de fijne lijntjes tegen wil gaan en de verouderde huid weer een oppepper wil geven. Het vermindert de expressielijnen en houdt de huid stevig, waardoor rimpels en lijntjes minder snel zullen verschijnen. De ampullen zitten vol met biotechnologische actieve stoffen, die het anti-zwaartekracht effect stimuleren. Hierdoor wordt de huid verstevigd en het gezicht gelift. Bovendien zitten ze vol met elastine, een lichaamseigen eiwit. Wanneer elastine afneemt, gaat de rek uit de huid en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Deze ampullen vertragen dit proces. 

Anti-Age Revive Elixer
De Anti-Age Revive Elixer ampullen zijn geschikt voor de rijpere huid. Deze ampullen stimuleren cel vernieuwing, verjongt de huid en herstelt de beschadigde huid. De ampullen werken tot diep in de huid en maken stoffen vrij die verouderde huidcellen herstellen. Er worden nieuwe cellen aangemaakt en de oudere cellen worden verbeterd, waardoor de huid jonger oogt. Het zit vol met Q10, een natuurlijke stof, die energie vrijmaakt in onze cellen. Deze stof is een antioxidant en gaat huidveroudering tegen.

We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven over onze ampullen. Zodat jij nu de beste keuze voor huidtype kunt maken. 

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter