Welk haartype heb jij?

Om de juiste verzorgingstechnieken en producten te selecteren, is het verstandig om er eerst achter te komen welke haartype je hebt. Er zijn veel verschillende producten op de markt voor elk soort haartype. Zo ook van onze merken: OGX, Hask en Maui.

Haartype 1: Stijlhaar
Bij stijlhaar is het belangrijk dat het haar niet te vaak wordt gewassen, hierdoor ontdoe je het haar van de hoognodige vetten voor gezond en glanzend haar. Voelt jouw haar futloos, slap, vet en saai aan? Gebruik dan de Hask Biotin Boost Thickening Shampoo en Conditioner. Deze producten zijn een echte volumebooster voor jouw haar. Met biotine voor volume, collageen om te versterken en koffie om strengen te helpen versterken, zal dit trio het uiterlijk van dikker haar verbeteren zonder dat het zwaar aanvoelt. Ook de OGX Thick and Full Biotin and Collagen Shampoo en Conditioner zijn een echte volumebooster voor het haar. Deze producten bevatten Vitamine B7 Biotin en collageen die volume geven en het haar verdikt. Tot slot heeft ook het merk Maui een thickning shampoo en conditioner: De Maui Moisture Thicken & Restore + Bamboo Fiber Shampoo en Conditioner bevatten geen siliconen, parabenen en sulfaten en zijn 100% vegan. Deze formule helpt verzwakt haar te herstellen en te versterken.

Haartype 2: Golvend haar
Bij golvend haar is het raadzaam om het haar af en toe een olie behandeling te geven. De OGX Quenching Coconut Curls Shampoo en Conditioner zorgen ervoor dat het haar niet meer zal pluizen. De formule bevat kokosnootolie, zoete honing, en een blend van citrus oliën zodat het haar zijdezacht wordt. De Maui Moisture Revive & Hydrate + Shea Butter Shampoo geeft het haar een diepe voeding en zorgt voor een verzachtende look van het haar. Gebruik voor optimaal resultaat ook de Maui Moisture Revive & Hydrate + Shea Butter Conditioner. Ook de Hask Monoi Coconut Oil Nourishing Shampoo en Conditioner geeft het haar de verzorging die het nodig heeft. Hask Coconut Oil Shampoo en Conditioner worden doordrenkt met kokosolie, bosbessenfruit-extract, shea butter en lijnzaadolie om het haar te hydrateren en te versterken.

Haartype 3: Krullend haar
Krullen? Gebruik dan de OGX Quenching Coconut Curls Shampoo en Conditioner. De rijke voedende formule zorgt ervoor dat het haar niet meer zal pluizen. De formule bevat kokosnootolie, zoete honing, en een blend van citrus oliën zodat jouw haar zijdezacht wordt. Deze shampoo transformeert pluizige krullen weer om tot bouncy glanzende krullen.

Haartype 4: Kroeshaar
De Maui Moisture Curl Quench + Coconut Oil Shampoo en Conditioner is geschikt voor krullend en kroeshaar. Een heerlijke shampoo verrijkt met tropische ingrediënten die jouw krullen definieert en de zachtheid verbetert. De Maui Moisture Curl Quench + Coconut Oil Shampoo helpt het haar ontklitten en definieert je krullen terwijl de zachtheid wordt verbeterd. Daarnaast bevat deze shampoo een rijke kokosolie die jou helemaal doet denken aan het tropische eiland Maui. Zien jouw krullen er pluizig uit? Gebruik dan de Hask Curl Care Moisturizing Shampoo en Conditioner beschermt en hydrateert droge krullen. Deze formule is verrijkt met een mix van kokosolie, arganolie en vitamine E, hydrateert en beschermt de krultextuur tegen beschadiging en pluizen.

Weet jij nu welk haartype jij hebt? Bestel nu de producten die bij jouw haartype passen op Anvy.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter