Verbeter je make-up skills met 10 Sleek producten!

Ken jij onze Sleek Make-up Pakketten al? ANVY heeft drie verschillende pakketten samengesteld: Light Pakket, Medium Pakket & Dark Pakket. Voor iedereen is er een keuze mogelijk. Deze pakketten bevatten ieder tien make-up producten om een gehele look mee te creëren, allemaal van Sleek!

Foundation
Een goede basis is het halve werk. Dankzij de Crème to Powder Foundation van Sleek verberg je eventuele imperfecties en oneffenheden. De matte lichte formule maakt de huid egaal en glansvrij, terwijl imperfecties worden weggewerkt. In elk pakket ontvang je twee kleuren. Zo krijg je hopelijk een goede match met je eigen huidtint.

Shapen
Om het gezicht te shapen zit er een Face Contour Kit in het pakket, voor elke huidtint. Deze Face Contour Kit bevat een bronzer/contour en een highlighter waarmee jij de perfecte shape kan creëren. Na het shapen kan je een mooie blush aanbrengen. Je ontvangt de prachtige Rose Gold Blush in elk pakket. Voor extra highlighter kun je gebruik maken van het Highlighter Palette. Deze zijn één van onze bestsellers.

Oogschaduw
In elk pakket ontvang je niet één, maar twee oogschaduwpaletten. Sleek’s i-Divine oogschaduwpaletten bevatten 12 intens gepigmenteerde, langdurige, boterzachte en verblindende oogschaduwen op basis van mineralen. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties voor elke gelegenheid en elke look. Elk i-Divine palet bevat glanzende en matte tinten voor een stralende, mooie oogschaduwlook. Geschikt voor alle huidtinten.

Lippen
Tot slot ontvang je in elk pakket drie lipproducten. Een Matte Me Lip Cream, een True Colour Lipstick en een Shattered Glass lipgloss. De Matte Me Lip Cream geeft een perfecte dekking. Dankzij de lichte textuur van de Matte Me blijft de lipstick de hele dag zitten zonder dat je lippen uitdrogen. De True Colour Lipstick is zeer gepigmenteerd en is verrijkt met vitamine E en helpt de lippen te hydrateren en te beschermen. De Shattered Glass is dé glittertopper uit de collectie lipproducten. Dit glamourous lipproduct heeft een schitterend multidimensionaal diepte-effect en is ongetwijfeld de perfecte finishing touch van iedere partylook.

Kies jouw Sleek Make-up Pakket die bij jouw huidtint past nu op ANVY.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter