Treat your skin met een goed serum!

Naast je dagelijkse verzorging kun je je huid een extra treatment geven. Dit kan je doen doormiddel van een serum. Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen. Het is bedoeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken. Heb jij bijvoorbeeld last van pigmentvlekken? Dan kan een serum een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging van je huid vormen. Een serum wordt meestal gebruikt voor je gezicht, maar is ook geschikt voor huidproblemen op de rest van je lichaam.

Wat is het verschil tussen crème en serum?
Er zit een groot verschil tussen de termen crème en serum. De grootste verschillen tussen crème en serum zijn:

  1. Textuur: een serum voelt licht aan en laat geen plakkerig laagje achter op je huid. Een crème is vaak rijker en vetter.
  2. Concentratie: een serum bevat een hogere concentratie werkzame bestanddelen dan een crème.
  3. SPF: een serum bevat in tegenstelling tot de meeste dagcrèmes geen SPF. Gebruik een serum daarom niet in plaats van een dagcrème.

Hoe kies je het juiste serum?
Wanneer je opzoek bent naar een serum, is het vooral belangrijk dat je goed kijkt naar jouw huidtype. Zo verkopen we bij ANVY bijvoorbeeld serums voor de droge huid, vochtarme huid en onzuivere huid. Daarnaast kun je ook goed kijken naar de bestanddelen van de verschillende serums, zoals vitamine C, salicylzuur en zink. Hieronder beschrijven we drie verschillende huidtypes met de bijbehorende serums die helpen bij het verbeteren van je huid.

Geen droge huid meer met deze serum
Als je een droge huid hebt, is het gebruik van een dag- en nachtcrème niet altijd voldoende. Dan kan een serum een goede aanvulling vormen op de dagelijkse verzorging van de huid. Probeer de Q&A Hyaluronic Acid Facial Serum. Hyaluronzuur is ideaal om de droge huid een hydratatie boost te geven. Dit serum bevat ook Biosacharide en Betaine. Deze natuurlijke formule zorgt voor een optimale voeding voor de droge huid. Na gebruik zal de huid fluweelzacht aanvoelen en frisser dan ooit.

Weg met onzuiverheden met deze serums
Verminder puistjes en mee-eters met de Q&A Zinc PCA Facial Serum. Dit serum bevat Zink PCA, Reishi paddenstoelen en plantaardig collageen. Deze natuurlijke formule zorgt voor het minimaliseren van de poriegrootte en puistjes zonder de huid uit te drogen. Het plantaardig collageen zorgt ervoor dat de huid er voller en jeugdiger uitziet. Ook kun je een gezicht zonder onzuiverheden creëren met de NIP+FAB Salicylic Fix Serum Extreme 2%. Deze serum bevat maar liefst 2% salicylzuur om te helpen bij het reinigen en zuiveren van een verstopte huid met als doel jou een flawless uitstraling te geven. De salicylzuur in het serum pakt huidige onzuiverheden aan en voorkomt deze in de toekomst terwijl het de huid exfolieert om de poriën te ontstoppen en om de cel vernieuwing te stimuleren. De verzachtende Aloë Vera helpt om de huid te hydrateren en te kalmeren om de huid zacht te houden. Dit geconcentreerde serum helpt bij het reguleren van de talgproductie om zo een vettige huid tegen te gaan.

Huidveroudering tegengaan met deze serums
Ga de eerste tekenen van veroudering tegen met de Q&A Peptide Facial Serum. Dit serum bevat Zuivere peptide, Magnesium PCA en Hyaluronzuur. Deze formule zorgt voor een jeugdige gloed, pakt fijne lijntjes en rimpels aan en hydrateert de huid. Dit serum bevat een hoog aantal anti-veroudering ingrediënten om tekenen van veroudering tegen te gaan. Ook de Vitamine C Serum van NIP+FAB is geschikt voor de fijne lijntjes en rimpels. Dankzij de grote hoeveelheid van het superantioxidant vitamine C zorgt dit serum ervoor dat fijne lijntjes en rimpels worden verminderd terwijl het jouw huid beschermt tegen schadelijke stoffen uit de lucht. Het Açai bessenextract heeft een verkoelende en ontstekingsremmende werking.

Hoe gebruik je een serum?
Een serum breng je ’s ochtends en ’s avonds aan. Dit doe je nadat je je huid hebt gereinigd en voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Omdat een serum zeer geconcentreerd is, heb je maar een klein beetje nodig.

Geef jouw huid de beste verzorging en bestel jouw favoriete serum op ANVY.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter