Tips voor vollere wenkbrauwen

Tegenwoordig is het een grote trend om volle wenkbrauwen te hebben. Ben je niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen? Lees dan verder voor onze tips voor vollere wenkbrauwen!

Epileren
Wil je vollere wenkbrauwen? Dan is het een logische stap om goed op te letten bij het epileren van de wenkbrauwen. Epileer je wenkbrauwen in een normale spiegel. Zo kan je goed de vorm van je wenkbrauwen bekijken. Wanneer je je wenkbrauwen in een vergrootspiegel epileert, kan het ervoor zorgen dat je meer haartjes epileert dan dat eigenlijk de bedoeling is.

Wenkbrauwserum
Wellicht heb je weleens gehoord van een wimperserum voor vollere en langere wimpers. Hier is ook een wenkbrauwvariant van. Een wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes optimaal, waardoor zij dikker en voller groeien.

Wenkbrauwverf
Wanneer je de wenkbrauwen verft, kunnen de wenkbrauwen voller ogen. Wenkbrauwverf maakt de wenkbrauwen wat donkerder. Heb je je wenkbrauwen nog nooit geverfd? Laat het dan eerst doen door een professional, bij de schoonheidsspecialist of wenkbrauwstyliste. Met de tips die zij jou meegeven, kan je gemakkelijk je eigen wenkbrauwen verven.

Make-up
Het gebruik van make-up voor de wenkbrauwen, kan een enorm verschil maken. Tegenwoordig kun je alle kanten op met wenkbrauw make-up, kies je bijvoorbeeld voor een wenkbrauw poeder of liever een wenkbrauwpotlood om de wenkbrauwen mee aan te zetten? Met een gekleurde wenkbrauwgel houd je de wenkbrauwhaartjes niet alleen op haar plaats, maar het product geeft ook wat textuur en kleur af, waardoor de wenkbrauwen weer voller ogen.

Geef jezelf een nieuwe look met vollere wenkbrauwen!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter