Snel klaar met Magnetic Eyeliner & Lash Kit van KISS!

Moeite met het aanbrengen van kunstwimpers? Of wil je geen gedoe in de ochtend met het aanbrengen van kunstwimpers? Anvy heeft de ideale oplossing voor jou. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de innovatieve Magnetic Eyeliner & Lash Kit van KISS.

Jouw perfecte wimpers met Magnetic Eyeliner & Lash Kit van KISS
De magnetische eyeliner zorgt ervoor dat je niet meer met wimperlijm aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers. Deze wimpers zijn makkelijk aan te brengen en kunnen ook worden verplaatst mochten ze niet goed op hun plek zitten. Daarnaast blijven deze herbruikbare wimpers tot wel 16 uur zitten en ze zijn windproof.

Hoe werkt Magnetic Eyeliner & Lash Kit van KISS
Om ervoor te zorgen dat jij makkelijk langere of volle wimpers kunt creëren bevat de kit:
- 1 paar magnetische kunstwimpers
- Magnetische eyeliner

Stap 1: Als eerste zorg je ervoor dat de Magnetic Lash passend is voor jouw ogen. Dit doe je door de Lash te knippen op het formaat dat jij fijn vindt.

Stap 2: Zorg voor het gebruik van de Magnetic Eyeliner dat je het van te voren even goed schud. Met de Magnetic Eyeliner breng je eerst een dun laagje aan. Dit doe je op je wimperrand van je wimpers tegen je ooglid, zoals je normaal gesproken eyeliner zou aanbrengen. Doe dit ook tussen je wimpers waar er nog huid te zien is, om de Magnetic Lashes en je wimpers goed aan elkaar aan te sluiten. En als je het leuk vind om een wing aan te brengen, dan moet je die zeker niet vergeten!

Tip: Vaak wordt er gedacht dat je eyeliner in één vloeiende beweging over je ooglid moet aanbrengen. Maar dat is juist niet het geval, hierdoor krijg je scheurtjes/hobbels in je aangebrachte eyeliner. Je kunt dus beter eerst met eyeliner vanuit je binnenste ooghoek naar het midden van je ooglid een lijn trekken, en daarna trek je een lijn vanuit je buitenste ooghoek naar binnen, waarbij je aansluit op de lijn die je al had getrokken. Als je het liever andersom doet kan dat natuurlijk ook.

Stap 3: Wacht tot de eyeliner is opgedroogd en breng vervolgens de Magnetic Lash aan op de rand waar je de Magnetic Eyeliner hebt aangebracht. Jouw wimpers zijn klaar om te sprankelen! 

Wist je dat?
Er is maar liefst keuze is uit 5 soorten Magnetic Lashes. Magnetic Eyeliner & Lash Kit - Lure

o   Magnetic Eyeliner & Lash Kit – Charm

o   Magnetic Eyeliner & Lash Kit – Crowd pleaser

o   Magnetic Eyeliner & Lash Kit – Tempt

o   Magnetic Lashes - Tantalize

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner & Lash het beste verwijderen?
Verwijder de wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenschijfje om de eyeliner van je ogen af te halen. Je kunt het beste een make-up remover op oliebasis gebruiken om de eyeliner volledig van je oogleden te krijgen. Doordrenk een wattenschijfje met de make-up remover op oliebasis en maak voorzichtig je oogleden schoon door de Magnetic Eyeliner weg te vegen. 

Wat ook erg handig is!
De Magnetic Lashes zijn ook apart van de Magnetic Eyeliner te bestellen. Als jouw Magnetic Eyeliner na een tijdje op is, is dit super makkelijk los van elkaar te bestellen. Zo hoef jij alleen het product te bestellen wat je echt nodig hebt.

Zo zie je, Magnetic Eyeliner & Lash is écht de oplossing voor iedereen die mooie kunstwimpers wil zonder gedoe (in de ochtend) met lijm.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter