Snel en makkelijk kunstwimpers aanbrengen met de KISS Magnetic Lashes

Droom jij ook van volle, lange kunstwimpers, maar houd je niet van het gedoe met wimperlijm? Dan zijn Magnetic Lashes de oplossing! Ze worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Je kunt deze wimpers namelijk aanbrengen zonder wimperlijm, wat het allemaal nog gemakkelijker maakt.

Dit zijn Magnetic Lashes
Magnetic Lashes zijn snel vertaald magnetische wimpers - en dat is precies wat het is. De wimpers zijn aan te brengen met een speciale eyeliner die vol zit met kleine magneetjes, die matchen met de Magnetic Lashes. Wanneer je de wimpers aanbrengt, worden ze als het ware op je ogen geklikt. De magneetjes zijn zo klein dat je hier natuurlijk niks van voelt. Dit systeem zorgt ervoor dat aanbrengen van de wimpers nóg gemakkelijker wordt en dat de wimpers de hele dag op hun plek blijven zitten.

Hoe breng je Magnetic Lashes aan?
Om te beginnen heb je zowel de eyeliner nodig als de Lash Kit. Schud de eyeliner goed voor gebruik en gebruik hem daarna als een normale eyeliner. Zet een dun streepje op je wimperrand en laat deze goed opdrogen. Vervolgens kun je de magnetische wimpers op de eyeliner plaatsen.

Hoe verwijder je Magnetic Lashes?
Verwijder de wimpers voorzichtig van de oogleden en stop ze terug in de verpakking of in een lash case. Zo kun je ze later opnieuw gebruiken. Om de eyeliner te verwijderen heb je een make-up remover nodig op oliebasis. Gebruik een wattenschijfje of -staafje met de make-upremover en wrijf voorzichtig de eyeliner van je oogleden af.

De voordelen van Magnetic Lashes

  • Wanneer het niet in één keer lukt om ze te plaatsen, kun je ze voorzichtig loshalen en gewoon opnieuw plaatsen.
  • De magneetjes werken zo goed, dat de wimpers de hele dag op hun plek blijven zitten.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een ooglook verpest. Omdat er geen lijm bij komt kijken, kun je niet zomaar je oogschaduw wegvegen.
  • Deze wimpers gaan langer mee dan de gewone wimpers met lijm, omdat ze zo gemakkelijk eraf te halen zijn. Ze beschadigen een stuk minder snel.
  • Doordat ze niet vastgeplakt worden kan je ze heel makkelijk opnieuw gebruiken. De levensduur van deze wimpers is hierdoor langer dan de wimpers met lijm.

De Magnetic Lashes gaan dus veel langer mee dan de normale wimpers. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik doordat er geen lijm bij komt kijken.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter