Prachtige nagels: Plakken of Lakken?

Het creëren van prachtige nagels kan op verschillende manieren. Maar, wat is nou de mooiste en snelste manier om een volledige manicure te doen? Bij ANVY hebben wij een ruim assortiment aan gel polishes en zelfklevende kunstnagels.

Impulss One Step Gel Polish
Met de Impulss One Step Gel Polish creëer je binnen enkele minuten de ervaring die je normaal alleen bij salons hebt, maar dan thuis.  Alle voordelen op een rijtje:

  • 18x je nagels lakken met één flesje
  • Geen top- of base coat meer nodig
  • 2 weken lang plezier met één keer lakken

Met ons ruime assortiment aan Impulss One Step Gel Polish creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleuren die je snel en gemakkelijk kan aanbrengen en kan opdrogen door middel van de LED-Lamp.

imPRESS Press-On nagels
Press-On nagels zijn kant en klare kunstnagels die je thuis makkelijk kan gebruiken. Binnen enkele minuten heb je een nieuwe set nagels. De nagels blijven een week zitten en zijn makkelijk te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. De Press-On Manicure-kit van Impress bevat 30 nagels, een Prep Pad, een kleine vijl en een manicurestokje.

Verwijderen van de nagels
Het verwijderen van de Gel Polish nagels duurt wat langer dan bij de imPRESS zelfklevende kunstnagels. Voor het verwijderen van de Gel Polish heb je de Impulss Remover Pockets nodig. Dit heeft een inwerktijd van minimaal 10 minuten. Kijk na 10 minuten of de Gel Polish loslaat, is dit niet het geval, laat dan de Pocket nog 10 minuten zitten. Verwijder vervolgens de zacht geworden Gel Polish met het bijgeleverde bokkenpootje. Doe dit voorzichtig om je natuurlijke nagels niet te beschadigen.

Voor het verwijderen van de Press-on nagels heb je niet veel nodig. Begin met het losmaken van de zijkanten, waardoor de Press-On nagel gemakkelijk in zijn geheel loslaat. Als dit moeizaam gaat is het mogelijk om nagellakremover te gebruiken. Als het nodig is kan je het manicurestokje gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Kies wat voor jou het fijnste zal werken.

Hopelijk weet je nu wat de beste manier voor jou is. Laat je het ons weten?

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter