Een “collectie” van de meest verzorgende make-up producten die jou laten stralen en je natuurlijke schoonheid extra accentueren. Collection is een veelzijdig cosmetica merk dat bekend staat om hun goede kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. De producten zijn volledig Cruelty Free en veel producten zijn ook geschikt voor vegans.

Foundation is like spanx for the face
De hydraterende primers van Collection zijn de basis voor een longlasting look. Je poriën verdwijnen snel en tegelijkertijd wordt jouw huid gevoed met een flinke dosis vitaminen. De foundation geeft volledige dekking en is verkrijgbaar in verschillende tinten. Voor iedere huidskleur is er een foundation.

De concealer heeft een beauty award gewonnen! Met een “draagtijd” van 16 uur en de vele verschillende tinten en ondertonen kan iedereen de gepaste kleur vinden. Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens de verkeerde tint foundation of concealer gedragen (het overkomt zelfs de grootste sterren) dus hoe fijn is het om zo een breed aanbod te hebben?

De nieuwste trend op vlak van make-up is contouren met blush, daar is de Gorgeous Glow cream stick ideaal voor! Deze glowstick is heel gemakkelijk aan te brengen gemakkelijk te blenden. Wil je liever een blush, contour of highlight in poedervorm? Deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Door de lichte formule voel je de blush niet zitten op je huid.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!
Geïnspireerd door de exotische kleuren van bloemen heeft Collection paletten ontworpen die de meest betoverende glam creëren. Wil je liever een meer neutrale look of heb je een vaste go-to look waar je voor gaat? Dan zijn er verschillende paletten met nude tinten waar iedereen goed mee staat.
Er bestaan oneindig veel mascara’s, dus wat maakt de mascara van Collection zo speciaal? Niet alleen de borstel om de juiste krul te krijgen maar ook de formule van de mascara voelt licht op de wimpers en het klontert niet.

Wenkbrauwen, het enige dat in vorm kan raken zonder oefeningen.
De wenkbrauw is niet meer weg te denken uit onze beauty-routine. Of je nu te enthousiast was bij het epileren van jouw wenkbrauwen of je bent gewoon niet gezegend met natuurlijk volle wenkbrauwen: Collection heeft een wenkbrauw product voor elke soort wenkbrauw.

Lachen is het op een na beste wat je kunt doen met jouw lippen.
Definieer jouw lippen met de verschillende kleuren lipliners en met de high gloss lipgloss, lippenstift of lip cream geef je jouw lippen een perfecte kleur. In de categorie vind je lipproducten om je lippen extra verzorging te geven.

De Collection is een uitgebreide cosmetica lijn met zoveel aandacht voor alle huidtypes. Shop vanaf nu Collection make-up op ANVY.nl!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter