Make-up musthaves voor de perfecte festival look!

Het festivalseizoen is weer begonnen! Speciaal voor de festivalgangers hebben wij een aantal make-up musthaves op een rijtje gezet.

Oogschaduw
Een echte musthave tijdens het festivalseizoen zijn kleurrijke oogschaduwpaletten, voor kleurrijke en opvallende ogen. Onze favoriete paletten van Profusion zijn:

  • Profusion Master Artistry Palette – Marigold
  • Profusion Master Artistry Palette – Starlet
  • Profusion Artistry Mini Palette – Pastel

Breng altijd eerst een oogschaduwprimer aan om ervoor te zorgen dat jouw oogschaduw de hele dag door op z’n plek blijft zitten. Hiervoor kan je de Gosh Eye Shadow Primer gebruiken. Gebruik dan een oogschaduwkwast om een transitiekleur aan te brengen over het gehele ooglid. Deze kleur zorgt ervoor dat de andere kleuren makkelijker in elkaar kunnen blenden. Breng vervolgens de kleuren aan naar jouw smaak.

Wimpers
Om de ogen een mooie finishing touch te geven, kun je een eyeliner en wimpers aanbrengen. Vind jij het aanbrengen van wimpers ook zo lastig? Dan is de Lash Glue Liner van KISS de oplossing voor jou. De Glue Liner gebruik je als een normale eyeliner, langs de wimperlijn. Vervolgens kun je een kunstwimper erop aanbrengen. ANVY heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en heeft voor elke look wel een passende wimper.

Lippen
Met de Gosh Liquid Matte Lips lipgloss creëer je de ultieme lippen met een matte finish. De formule is speciaal ontwikkelt om ervoor te zorgen dat de lipgloss goed blijft zitten waar hij moet zitten, zodra de lipgloss is aangebracht. De formule van deze liquid matte lips heeft een intense kleur. De matte lips heeft een langdurig resultaat, perfect voor tijdens het feesten.

Highlighter
Tot slot is het een musthave om je make-up look af te maken met een prachtige highlighter. Je kunt kiezen voor een vloeibare, poeder, crème of losse highlighter. Onze favoriete vloeibare highlighter is de Sleek Highlighting Elixir - She Got It Glow. Een prachtige vloeibare highlighter om in eén flits een glowy huid te creëeren. Ook ideaal om te mixen met je foundation of bodylotion!

De Sleek Distorted Dreams Highlighter Palette geeft je een oogverblindende look. Dankzij de reflecterende, holografische tinten laat jij je gezicht echt stralen. De palette heeft twee fluweelzachte poeders en drie luxe crème formules.

Om het een echt glitterfestijn te maken, kun je gebruik maken van de Sleek Glitterfest Biodegradable Glitter. Deze hebben wij in roze en blauw. Met de Sleek Glitterfest Biodegradable Glitter creëer je extra sparkle en shine! Het is te gebruiken op je gezicht, lichaam en in je haar. Perfect voor feestjes, festivals of gewoon op de momenten dat je zin hebt in wat glitter in je leven!

Met deze make-up musthaves kom je het festivalseizoen zeker door. Bestel nu de producten op onze webshop ANVY.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter