Kunstwimpers of mascara?

19 februari is het National Lashday! Ga jij vandaag voor mascara of voor kunstwimpers? Wil je een keer iets anders proberen dan mascara en weet je niet of je kunstwimpers iets voor jou is? Wij zetten de voor- en nadelen van mascara en kunstwimpers speciaal voor jou op een rijtje.

Zijn kunstwimpers duurder dan mascara?
Het hangt er natuurlijk vanaf welke kunstwimpers of mascara je koopt. Er zijn verschillende soorten kunstwimpers in een verschillende prijsklasse. Magnetic Lashes, Falscara en de traditionele kunstwimpers. De kunstwimpers zijn in verhouding met de prijs van een mascara niet zo heel duur. Kunstwimpers kunnen namelijk meerdere keren gebruikt worden als je de kunstwimpers na het dragen goed schoonmaakt. Magnetic lashes zijn kunstwimpers met kleine magneetjes erin. Als eerste breng je de magnetic eyeliner aan waarin kleine magneetjes zitten. Je plakt de kunstwimper op de eyeliner. Gemakkelijk aan te brengen zonder lijm. Bij Falscara breng je de kunstwimpers onder je eigen wimpers aan en deze zet je vast met Falscara. Zoals je mascara aanbrengt, breng je ook de Falscara kunstwimpers aan. De ‘traditionele’ kunstwimpers breng je aan met lijm.

Tijdsbesparing
Als je begint met het dragen van kunstwimpers moet je in het begin zoeken naar de beste manier voor jou om de kunstwimpers aan te brengen. Het kan namelijk zo zijn dat je er in het begin meer moeite mee hebt. Vaak geef je het dan al snel op en denk je dat mascara veel makkelijker is dan kunstwimpers. Toch is het zo dat als je het dagelijks probeert, het aanbrengen steeds beter zal gaan. Doordat kunstwimpers herbruikbaar zijn bespaar je best wat geld. Als je de kunstwimpers na gebruik goed schoonmaakt, gaan de kunstwimpers lang mee.

Wat blijft langer zitten?
Mascara is super makkelijk aan te brengen, maar vaak heb je toch dat het uitloopt. Met kunstwimpers is het zo dat de krul er mooi in blijft zitten. Ook verschilt het natuurlijk per mascara, ondanks of je waterproof mascara hebt of niet. Bij een mascara die niet waterproof is heb je natuurlijk kans dat het gaat uitlopen of je krijgt vlekjes onder/boven je ogen. Bij de kunstwimpers heb je daar dan geen last van! Het blijft de hele dag mooi zitten tot het slapen gaan. Met de Overnighter van Falscara blijven je wimpers zelfs meerdere dagen zitten.

Liever verschillende looks?
Als jij van afwisseling houd, zijn kunstwimpers de perfecte oplossing voor jou! Er is keuze genoeg uit verschillende varianten kunstwimpers. Voor iedereen is er een paar wimpers die passen bij jou als persoon. Bij ANVY heb je keuze uit meerdere soorten kunstwimpers. Als je liever voor mascara kiest dan heeft Collection Cosmetics meerdere soorten mascara’s zodat je een ruime keuze hebt. Collection Cosmetics is vanaf nu verkrijgbaar op ANVY.nl.

Weet jij wat je gaat aanbrengen op jouw wimpers vandaag?

Enjoy National Lashday!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter