Krijg een jongere huid zonder botox met deze ampullen

Kan jij wel een jeugdig uiterlijk gebruiken en vind je het overbodig om aan botox te beginnen? Ga dan voor een Botox-Like ampul. Met de Botox-Like ampullen wordt botox overbodig gemaakt. Deze ampul geeft jou namelijk een botox effect zonder je glimlach te beïnvloeden! Meer weten over deze ideale oplossing? Lees dan snel verder.

Wat is botox?
Botox is een tijdelijke spierontspanner waardoor jouw rimpels en kraaienpootjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het nadeel van deze kostbare cosmetische behandeling is dat het je spieren beïnvloedt, waardoor je gelaatsexpressie drastisch kan verminderen. Daarnaast moet de spierontspanner regelmatig bijgewerkt worden om het gewenste resultaat te behouden waardoor het kostenplaatje snel kan oplopen. 

Hoe ontstaan deze kraaienpootjes?
Kraaienpootjes (ook wel lachrimpels genoemd) zijn de rimpels aan weerszijden van de ogen. De oogkringspier is verbonden met de huid rondom de ogen. Wanneer deze spier samentrekt plooit de huid en ontstaan er rimpels. Kraaienpootjes nemen toe bij overactiviteit van de oogkringspier. Oftewel, hoe meer je lacht, hoe meer kraaienpootjes. Je kan het dus zien als iets positiefs, maar toch willen mensen de rimpels vaak verminderen.

Welke actieve ingrediënten bevatten de ampullen?
Met deze ampullen kan jij toch hetzelfde effect als een cosmetische behandeling met botox behalen zonder je glimlach te beïnvloeden. De ampullen zijn gladmakend, direct verfraaiend, vullend en hebben een herstellend effect. Het product bevat de volgende stoffen, die diep door de huid dringen.

  • Beta Glucan, dit staat bekend om de kalmerende en hydraterende werking die het heeft op de huid. Het dringt tot diep in de huid door waar het de activiteit van de macrofagen stimuleert. Macrofagen produceren collageen dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  • Hyaluronzuur, om je gezicht te verzachten en hiermee voorkom je de ontwikkeling van tekenen van huidveroudering. 
  • Schoonheidsversterkende peptiden, die slangengif namaken om zichtbare expressielijnen te verminderen.

Het resultaat is een subtiele maar zichtbare verbetering van de huidstructuur. Het effect van botox, maar dan van binnenuit.

Wil jij ook een jongere en frisse uitstraling krijgen? Met onze ampullen moet dat lukken. Ben je enthousiast geworden over deze oplossing? Neem dan snel een kijkje bij de LaCabine Ampullen Botox-Like!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter