Kerststress? Met Impulss Gel Polish is dit in 1 stap opgelost!

Door de kerststress geen tijd om naar de nagelsalon te gaan? Geen paniek, want met de producten van Impulss creëer je in 1 stap mooi gelakte Gel Polish nagels. Nu ook super betaalbaar! 

Impulss Gel Polish
Impulss staat voor snel, betaalbaar, gemakkelijk, dierproefvrij en langdurig mooi. Impulss is de enige one step Gel Polish, dus de makkelijkste en snelste mogelijkheid voor prachtig gelakte nagels. Met de Gel Polish heb je in drie simpele stappen perfect uitziende nagels die maar liefst 10 dagen blijven zitten. Impulss heeft meer dan 30 mooie kleuren in het assortiment. Lang wachten totdat je nagels droog zijn is nu niet meer nodig. Met de Led Lamp van Impulss zijn je nagels in 60 seconden droog. En omdat de Led Lamp draadloos is kan jij je nagels overal lakken met de meegeleverde powerbank. Gebruik ook de nagelvijlen van Impulss en werk jouw nagels perfect bij.

Do’s en Don’t bij het vijlen van je nagels 
Drie manieren om beschadiging te voorkomen met vijlen:  

  1. Eén kant op vijlen

  2. Verticaal vijlen

  3. Van de zijkant van je nagelbed naar het midden vijlen

Hoe breng je de Gel Polish aan?

Stap 1: De voorbereiding Begin met het vijlen van je nagels.
Gebruik daarna een bokkenpootje om je nagelriemen voorzichtig naar achter te duwen. Maak je nagels schoon met het Impulss cleanser doekje laat je nagels 30-60 seconden drogen. Door deze stappen goed en zorgvuldig te doen, hecht de Gel Polish beter aan je eigen nagel en heb je er langer plezier van. In het prep en remover kit van Impulss zit alles wat je nodig hebt voor de juiste voorbereiding.

Tip! Wil je extra lange nagels? Maak ze dan langer met nageltips. Plak je ze op met lijm en vijl/knip je nagels tot ze naar jouw wens zijn. Breng een primer aan op de bovenkant van je nagels en laat  dit vervolgens een paar seconden drogen zonder lamp. 

Stap 2: Begin met lakken 
Breng jouw favoriete Impulss Gel Polish kleur in één lange vloeiende beweging aan op je nagels. De Gel Polish wordt vanzelf egaal. Zorg dat je het uiteinde van je nagel goed meeneemt, dit voorkomt dat de gel hier zal loslaten. 

Stap 3: Finishing touch 
Sluit de LED-lamp aan op een USB-poort en leg je hand plat in de lamp om deze te activeren. Zo kan de gel overal goed uitharden. De lamp gaat vanzelf aan zodra je je hand in de lamp legt en gaat weer uit als de gel is uitgehard. Breng eventueel een tweede laagje Gel Polish aan. Laat je nagels weer uitharden in de LED-lamp totdat de lamp uitgaat. Laat je nagels 2x 30 seconden onder de lamp uitharden voor het beste resultaat. Je nagels zijn er nu helemaal klaar voor om gezien te worden!   

Laat ons weten hoe prachtig jouw kerstnagels zijn geworden met Impulss. 

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter