Hoe werkt het Impulss 1 Step Gel Polish System?

Gellak bij Anvy.nl, want nagelverzorging is natuurlijk super belangrijk. Het is dan ook altijd leuk om je nagels te lakken. Natuurlijk is het Impulss 1 Step Gel Polish System hetgeen wat jij nodig hebt. Wil jij ook weten hoe het werkt?

Impulss 1 Step Gel Polish
Wil jij ook mooie nagels, maar duurt het lakken vaak erg lang? Dan hebben wij de beste oplossing, namelijk Impulss 1 Step Gel Polish! Het is een Gel Polish die super snel uithardt. Je bent binnen 60 seconden klaar! Maar hoe gaat dat zo snel? Wij verklappen je het geheim. In combinatie met de Impulss LED-Lamp zorg je ervoor dat je nagels snel uitharden. Je hebt ook geen base- of topcoat nodig, want alles zit al in 1 flesje. Geen gedoe meer met extra lagen en het verspillen van je tijd. Het kan nu allemaal veel makkelijker dankzij het Impulss 1 Step Gel Polish System. De Gel Polish blijft tot wel 10 dagen mooi zitten!

Leuke tip: ben je niet goed in het lakken van je nagels? Smeer dan vaseline op je vinger, zo kan je de resten makkelijker weghalen.

Het verwijderen van de Gel Polish
Met de Remover Pockets kan je de Impulss Gel Polish gemakkelijk verwijderen. Daarnaast beschadig je dankzij de Remover Pockets je eigen nagels niet. Begin met het dof vijlen van je nagels, zodat er kleine krasjes in de gel ontstaan. Vijl niet te grof of te lang (gebruik de vijl in de Prep en Removerkit) want anders kan je de nagel alsnog beschadigen. Leg daarna de Remover Pad recht op je nagel. Wikkel de Remover Pad om je vinger, buig de rand om en zorg dat deze strak om je vinger heen zit. Doe dit bij alle nagels en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Laat het nog niet los? Laat het dan nogmaals 10 minuten zitten. Verwijder de Remover Pads en verwijder de losgelaten gellak met behulp van een bokkenpootje.

Verkleuren mijn nagels?
Nee, dat doen ze niet. Het maakt niet uit hoelang je jouw favoriete kleur op hebt, je eigen nagels verkleuren niet. Vaak zal je denken dat je nagels met (bijv. de kleur rood) gaan verkleuren. Gelukkig is dat niet zo, want als je bijvoorbeeld de kleur Hollywood Red op hebt en het er na een tijdje af haalt blijft je eigen nagel goed. Hierdoor heb je geen extra basecoat nodig, aangezien het allemaal al in 1 Impulss Gel Polish flesje zit.  Met goed gebruik van de remover pockets kunnen jouw nagels niet verkleuren. Zolang je de producten juist gebruikt zullen jouw nagels ook goed blijven. Ook blijft Impulss 1 Step Gel Polish goed hechten op je nagel zonder een extra basecoat te gebruiken. De basecoat zit namelijk al verwerkt in de Gel Polish.

Glitterkleuren
Naast de ‘standaard’ kleuren hebben wij nu ook een collectie glitterkleuren. It’s all about the details! Champagne Drip, Cotton Candy Dip, Onyx Whip en de Snowflake Spark. Glitter komt altijd van pas! Laat je nagels stralen met de Impulss 1 Step Gel Polish.

Welke kleur breng jij vandaag aan op jouw nagels? Houd je het basic of ga je voor de sparkles?

X ANVY

Reacties
j
03 Apr 2023
Jolanda
Ik vind heel erg mooi
Super
Gr jolanda
Laat een reactie achter