Hoe krijg je fantastisch lange wimpers met Falscara?

Droom jij ook van lange, volle wimpers, maar houd je niet van kunstwimpers? Dat begrijpen wij maar al te goed. In dat geval hebben wij de oplossing voor je. Falscara! Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij dit product nét zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Wij vertellen je vandaag alles over dit product.

Dit is Falscara
Traditionele kunstwimpers plakken we vaak bovenop ons ooglid, boven onze natuurlijke wimpers. Deze kunstwimpers rusten als het ware boven je eigen wimpers. Dit kan nogal zwaar aanvoelen, waardoor niet iedereen hier fan van is. Bovendien houdt niet iedereen van het geklieder met lijm.

Falscara is anders. Met Falscara kun je nepwimpers aanbrengen die je onder je eigen wimpers plakt. Klinkt ingewikkeld, is het niet. Deze kleine stukjes wimpers hechten zich aan de onderkant van je natuurlijk wimpers, zodat je niet eens de bandjes ziet die alles bij elkaar houdt. Daarom is Falscara ook nog eens een stuk natuurlijker dan kunstwimpers. Mooie, volle wimpers zonder gedoe. Dit wil je!

De Falscara starterkit
Om het je gemakkelijk te maken, bieden wij de Falscara aan in een starterkit. Hier zitten alle benodigdheden in om snel de Falscara te kunnen gebruiken:

 • 10 wimperstukjes;
 • Bond en Seal duo;
 • Een applicator.

Met behulp van de Bond en Seal duo kun je de wimperstukjes zelf aanbrengen. Het zal de eerste keer wat proberen zijn, maar als je het eenmaal door hebt wil je niet anders meer. Gebruik de applicator vervolgens om ze goed aan te drukken. Beide producten kun je hierna ook nog los kopen.

Zo breng je Falscara aan
De Falscara is even oefenen, maar uiteindelijk zal het steeds beter lukken. Om je op weg te helpen hebben wij hieronder alle stappen uitgeschreven.

 1. Breng een dun laagje van ‘Bond’ aan op je natuurlijk wimpers. Begin bij de wimperaanzet en borstel voorzichtig naar buiten.
 2. Breng met de applicator de lashes aan onder je eigen wimpers.
 3. Bepaal zelf hoeveel wimperstukjes je wil aanbrengen.
 4. Zorg er altijd voor dat je van buiten naar binnen werkt!
 5. Tot slot breng je een laagje seal aan om te zorgen dat alles goed blijft zitten.

Verschillende Falscara sets
Okay, ben je overtuigd? Mooi! De Falscara bieden we in verschillende lengtes aan, zodat je voor iedere gelegenheid een andere look kunt creëren. Maar het allermooiste aan de Falscara is natuurlijk dat je dat eigenlijk helemaal zelf in de hand hebt. Wil je een vollere look? Dan breng je alle wimperstukjes aan. Een wat meer naturel look? Breng dan maar een paar stukjes aan. Zo is er voor iedere gelegenheid een andere look.

Daarnaast zijn er drie verschillende setjes Falscara.

 • De Lengthening Wisps voor lengte.
 • Volumizing Wisps voor extreem volume.
 • Lifting Wisps voor een mooi, lifting effect.

Zo zie je, Falscara is écht een oplossing voor iedereen die volle wimpers wil zonder gedoe met lijm. Veel plezier! 

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter