"Profusion" Hét make-up merk voor paletten uit Los Angeles

Profusion Cosmetics is een innovatief cosmeticamerk uit Los Angeles dat is opgericht in 1999 en staat vooral bekend om haar prachtige grote oogschaduwpaletten. Met 20 jaar ervaring heeft Profusion de kunst van het ontwikkelen van make-up paletten onder de knie waardoor de paletten van uitstekende kwaliteit zijn voor een betaalbare en eerlijke prijs.

Waarom moet je kiezen voor Profusion?
Het dierproefvrije merk biedt hoog gepigmenteerde producten aan die duurzaam en betaalbaar zijn. Profusion heeft paletten voor iedereen ongeacht huidtint, etniciteit, leeftijd, geslacht, budget en ongeacht jouw ervaring in het aanbrengen van make-up. Profusion Cosmetics gelooft in positiviteit en creativiteit en moedigt de gebruikers van hun producten aan om vooral plezier te hebben met de verschillende kleuren en spelenderwijs zelfverzekerd te worden in je make-up skills.  

Innovatie
Naast mooie oogschaduwpaletten heeft Profusion Cosmetics ook innovatieve make-up brushes. De make-up brushes hebben een magnetische handgreep wat het ideaal maakt voor het opbergen van jouw brushes. Zo blijven ze altijd mooi staan en heb je ze altijd binnen handbereik!

Profusion Cosmetics heeft make-up voor iedereen. Kijk voor de mooiste kleuren die bij jou passen op anvy.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter