Haal je eigen salon in huis met de producten van KISS

Krijg je op het laatste moment een uitnodiging om naar een feestje te gaan en raak je totaal in paniek? Geen nood want met de producten van KISS creëer je snel een fantastische en betaalbare look.

Over KISS
Of het nu gaat om kunstnagels of kunstwimpers kiss heeft het allemaal. Al 25 jaar ontwikkelt KISS innovatieve producten die uniek zijn en ervoor zorgen dat het aanbrengen nog eenvoudiger wordt. Niet voor niets is KISS de marktleider in Amerika.

De kunstnagels van KISS
Vanaf nu hoef je niet meer naar de nagelsalon om je nagels te laten behandelen. Dat kan je nu gemakkelijk zelf met de kunstnagels van KISS. Dankzij het ruime (en steeds wisselende) assortiment in verschillende maten, vormen en designs zit er altijd iets voor jou bij. Kies voor nagels met lijm of voor zelfklevende nagels. Bepaal de juiste maat kunstnagel, doe lijm aan de binnenzijde of gebruik de speciale zelfklevende sticker en breng de kunstnagel aan. Zo eenvoudig dat iedereen het kan. Geen stress als je op het laatste moment naar een feestje moet. Voor elke gelegenheid een andere nagel en een andere look. 

Wist je dat KISS ook kunstwimpers heeft?
Naast kunstnagels heeft KISS inmiddels een uitgebreid assortiment kunstwimpers met ook voor jou de perfecte wimpers die bij jou passen. Wil je natuurlijk ogende kunstwimpers, magnetische kunstwimpers of volle kunstwimpers? Met de wimperlijm of Lash Glue Eyeliner breng je de wimpers eenvoudig aan en laat je ogen stralen. De vorm van de wimpers van KISS zijn supernatuurlijk en lopen geleidelijk af. Deze zogenaamde ‘tapered ends’ zorgen voor een natuurlijke look & feel. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of naar je werk gaat: er is altijd een reden om de wimpers te dragen. Voor elk moment op de dag zijn er een wimpers die bij jou passen!

Laat ons weten welke producten jij gebruikt van KISS.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter