Gifting trends: Adventkalenders en limited editions

Sta jij ook in december iedere dag met plezier op omdat je een vakje van jouw adventskalender mag openen? Of kijk je uit naar de decembermaand omdat je cadeautjes krijgt? Maar hoe geef je iedereen om wie je geeft een cadeau dat past bij die persoon? Wij hebben de tips om het perfecte cadeau te vinden.

Gifting
Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is nog veel leuker. Het is een blijk van waardering voor de mensen die belangrijk voor jou zijn. Maar hoe vind je het juiste cadeautje voor de juiste persoon? Met een paar simpele strategieën geef je de perfecte cadeautjes.

  1. Verplaats je in de persoon voor wie het cadeautje is.
  2. Denk aan de hobby’s en passies van die persoon.
  3. Onthoud wat die persoon zegt over dingen die hij/zij nog nodig heeft of graag zou willen.
  4. Ga niet voor iets wat diegene verwacht, maar laat het een totale verassing zijn.
  5. Een leuke en originele verpakking is het halve werk.
  6. Het is niet de inhoud maar de boodschap die je brengt waar het om gaat.

Koop de leukste en mooiste cadeautjes nu tijdens Black Friday met grote kortingen op Anvy.nl.

Adventskalenders
De adventstraditie is in de 19e eeuw in Duitsland en Oostenrijk begonnen. Het was bedoeld om in de adventstijd de dagen af te tellen naar Kerstmis. Dit werd gedaan met een adventskrans, adventskaarsen of een adventskalender. Gerhard Lang wordt de maker van de moderne adventskalender genoemd. Zijn moeder maakte voor hem het aftellen naar kerst een stukje feestelijker, door 24 koekjes op karton te plakken. Gerhard mocht iedere dag een koekje eten, in afwachting van zijn kerstcadeaus. Dit maakte veel indruk op Gerhard want in 1908 maakte hij de eerste gedrukte adventskalender.

Adventskalenders zijn niet alleen maar voor kinderen. We kennen allemaal de klassieke adventskalender met chocolade erin. Maar tegenwoordig kan jou adventskalender niet gek genoeg zijn. Er zijn inmiddels zoveel soorten dat je niet weet welke je nu moet kiezen. Er zijn adventskalenders met speelgoed, thee, koffie, juwelen, alcohol of zelfs adventskalenders voor je huisdieren. Maar de Beauty adventskalenders zijn nu de állergrootste trend. De adventskalender van Profusion 25 Days To Sleigh bevat maar liefst 25 mooie make-up producten. Maak 25 dagen lang elke dag een vakje open waar een cadeautje achter verstopt zit. Oogschaduw, wimpers, lipgloss, kwasten; alles wat jij wilt hebben als grote make-up fan. Natuurlijk kan je deze adventskalender ook als een leuke gift aan iemand geven.

Laat ons weten of jij de Adventskalender van Profusion al besteld hebt op Anvy.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter