De voordelen van Magnetic Lashes

De nieuwste hit in wimperland zijn de Magnetic Lashes van KISS. Dit zijn wimpers die worden aangebracht met een Magnetic Eyeliner vol kleine magneetjes, waardoor je wimpers blijven plakken. Er is dus geen sprake van wimperlijm. Deze manier van wimpers aanbrengen brengt een hele hoop voordelen met zich mee! 

Geen gedoe met wimperlijm
 De Magnetic Lashes worden dus aangebracht met kleine magneetjes die in de eyeliner zitten. Hierdoor hoef je geen wimperlijm te gebruiken, die per ongeluk je ooglook weer zou kunnen verpesten. Het aanbrengen gaat hierdoor makkelijker, sneller en met minder geklieder. 

Ze zijn vaker te gebruiken
Wimperlijm kan wimpers beschadigen, zowel je eigen als de kunstwimpers. Omdat er bij de Magnetic Lashes geen lijm wordt gebruikt, gaan ze een stuk langer mee. Je kunt ze makkelijker weer loshalen, waar je met lijm ze los moet ‘trekken’. Dit zorgt ervoor dat je de kunstwimpers veel langer opnieuw kunt gebruiken. 

Ze zijn makkelijk te verwijderen 
Omdat er wordt gewerkt met kleine magneetjes in plaats van wimperlijm, zijn de wimpers dus makkelijker te verwijderen. Met deze magneetjes zijn je wimpers makkelijker te verwijderen dan wanneer er lijm wordt gebruikt. De wimpers blijven langer mooi en je kunt ze makkelijk weer opbergen. Zorg er wel voor dat je ze op een goede plek opbergt, bijvoorbeeld in de originele verpakking of een lash case. 

Ze zijn sneller aan te brengen
Het klinkt misschien als een gedoe, zo met die magneetjes. Maar niks is minder waar. Het maakt het juist een stuk makkelijker om kunstwimpers aan te brengen. De eerste keer is misschien even wennen, maar uiteindelijk zal je zien dat het een stuk sneller gaat. Je wordt er vanzelf steeds handiger in.

Perfect voor gevoelige ogen 
Voor iedereen die gevoelig is voor bepaalde stoffen of wimperlijm, zijn de Magnetic Lashes perfect. Bij iedereen die gevoelige ogen heeft kunnen snel irritaties ontstaan. Vaak komt dit door het gebruik van wimperlijm. In dat geval zijn Magnetic Lashes een uitkomt en volledig veilig in gebruik.

Uiteindelijk zijn ze voordeliger
Je zou het in eerste instantie niet zeggen, want ze zijn wat prijziger dan normale wimpers. Toch zijn de Magnetic Lashes op den duur goedkoper. Je kunt de kunstwimpers vaker opnieuw gebruiken en gaan een stuk langer mee dan normale wimpers. Wimperlijm kan namelijk de wimpers beschadigen, de Magnetic Eyeliner voorkomt dat. Op lange termijn zijn de Magnetic Lashes daarom een stuk voordeliger dan de andere kunstwimpers.

Zoals je ziet zijn de Magnetic Lashes makkelijk in gebruik en gaan ze een stuk langer mee. Ook voor gevoelige ogen zijn deze kunstwimpers een echte lifesaver. Wil je ze ook proberen? Je shopt ze hier!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter