De voordelen van Arganolie: het wondermiddel voor zijdezacht haar

Arganolie is hét wondermiddel voor zijdezacht haar. Het is een olie uit Marokko, en heeft als kracht om de glans te herstellen en het haar zachter te maken. Tot 15 jaar geleden wist bijna niemand buiten Marokko van het bestaan af, maar inmiddels is het ook in Europa razend populair. Voor ieder haartype kan deze olie zorgen voor meer veerkracht. 

Hier komt Arganolie vandaan
Arganolie wordt ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Het komt van de Argania Spinosa, ofwel de Arganboom. De olie wordt gewonnen uit de zaden van de noten van de zogenaamde Arganvruchten. Deze zaden worden ruw en koud geperst met een machine, waarna er olie ontstaat.

De voordelen van Arganolie
Arganolie is veel minder vet dan andere soorten olie. Veel haaroliën hebben de reputatie om het haar te verzwaren, maar Arganolie zorgt er juist voor dat het haar lichter wordt. Het zit vol met vitamines en mineralen, wat droog en beschadigd haar kan herstellen. Ook zitten er onverzadigde vetzuren in. Dit klinkt gek, maar deze zorgen er juist voor dat er vocht wordt vastgehouden en je haar zal gaan stralen. Alsof dat nog niet genoeg is helpt het ook nog eens bij haaruitval en stimuleert het nieuwe haargroei.

Arganolie voor de hoofdhuid
Naast een positieve werking op ieder type haar, heeft het ook een zeer positieve invloed op je hoofdhuid. En een gezonde hoofdhuid betekent ook gezond haar, dus is er sprake van een win-win. Masseer een aantal druppels Arganolie in je haar, wikkel je haar in een handdoek en laat het goed intrekken. Je zult direct resultaat zien.

Arganolie tegen pluizig haar
Wanneer je last hebt van pluizig, dof of kroezend haar, is Arganolie ideaal. Gebruik pure olie of een conditioner met Arganolie en laat het onder de douche goed intrekken. Spoel het weer uit met warm water, en je haar zal glanzen als nooit tevoren. Door alle actieve ingrediënten wordt je haar hersteld, beschermd tegen invloeden van buitenaf en verdwijnt alle dofheid als sneeuw voor de zon.

Kortom, Arganolie is voor werkelijk ieder haartype geschikt. Door alle vitamines en mineralen gaat ieder haar meer glanzen en wordt het gevoed. Wil jij ook Arganolie proberen? Probeer dan nu onze Argan Oil van HASK en OGX!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter