De trendy producten van Collection!

Collection heeft een assortiment van begin tot eind, van primer tot setting spray. Het is een goed en betaalbaar merk waardoor je voor weinig al een complete look hebt! In deze blog laten wij jou weten wat de trendy musthaves zijn. Ook benieuwd naar het hele assortiment? Alles staat nu op ANVY.nl!

De perfecte basis
Een foundation is de eerste stap voor een prachtige look. Daarvoor heeft Collection het perfecte product, de Lasting Perfection Matte foundation. Niet alleen heb je een flawless skin, maar ook ben je beschermd tegen Uv-straling. De foundation bevat spf30 en je hebt ook nog eens 16 uur lang plezier van jouw make-up look. Dit product is een 6 in 1. Het bevat een primer, concealer, full-coverage, spf30, hydrateerd en geeft je een matte look! En dat alles in 1 product. Daarnaast wil je natuurlijk ook gaan voor de shine. De Gorgeous Glow sticks kan je niet vergeten in jouw make-up routine. Gorgeous Glow Filter Finish is de highlighter en primer om je een stralende huid te geven. Wil jij een glowy finish, draag de Filter Finish als higlighter of onder je foundation.

De lipproducten aanraders!
Weet jij niet welke lipproducten een MUSTHAVE zijn? Geen zorgen, want er is keuze genoeg! Met de Collection Lip Spa Lip Oil zorg jij ervoor dat jouw lippen super zacht worden met een gloss effect en het plakt niet. Door de argan oil krijgen jouw lippen de benodigde hydratatie. Zo heb je een high-shine lip look in verschillende kleuren! De Lipspa Lip Oil + Plumping zorgt voor een botox effect zonder botox. Super handig voor als je wat vollere lippen wilt met een leuke glans als finish! Dit product is ook nog eens vegan en totaal niet plakkerig.

Ook is de Gloss Me Up een aanrader! Dit lipgloss product bevat een hele sterke glans waardoor jij een oogverblindende look hebt in een oogomslag. Ook heeft de lipgloss een Fresh mint & fruity scent. De Hydrating Lipstick heeft een mooie glans en brengt makkelijk aan door de zachte crème textuur. De Lipstick is gemaakt van een liefdevolle combinatie van shea butter, avocado olie en aloë vera extract. Het is ook goed te combineren met de Lip Definer van Collection. Een leuk kleurtje op jouw lippen en ook nog met volledige hydratatie! Wie wilt dat nou niet?

Primed & ready to go
Met de Mattifying make-up fixing spray heb je de hele dag plezier van je make-up look. Nadat je klaar bent met je make-up aanbrengen, spray je de Mattifying make-up spray over je gezicht. Deze laat je dan opdrogen en dan blijft je volledige make-up langdurig op zijn plek zitten. Een echte MUSTHAVE!

De TikTok trends van nu!
De Gorgeous Glow Sticks kan je niet vergeten in jouw make-up routine. Het is DÉ TikTok trend die nooit vergaat! De sticks zijn in een blush en highlighter variant verkrijgbaar. Het is super makkelijk aan te brengen, en blijft de hele dag mooi zitten! Dan gaan we over naar de volgende trend, de Gorgeous Glow Filter Finish. Je hebt het vast wel voorbij zien komen, een glowy make-up look. Het is helemaal in, maar wat is het geheim nou precies? De Gorgeous Glow Filter Finish is een highlighter en primer om je een huid te laten shinen. Wil jij een glowy finish? Draag de Filter Finish als higlighter of onder je foundation. Het is de finishing touch van jouw make-up look!

Ga jij ook mee met de trend? Laat het ons weten wat jouw favoriete Collection product is!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter