De top 5 make-up trends voor de winter

Ben jij benieuwd wat de top 5 make-up trends zijn voor aankomende winter? Lees dan vooral verder!

1.      Sunburn Blush
Allereerst ‘Sunburn Blush’, oftewel zonnebrand blush, is momenteel een grote trend op TikTok. Voor deze trend is de manier van het aanbrengen van de blush erg belangrijk. Verdeel pigment over je wangen en neus, zodat ze een gelijke kleur krijgen. Onthoud: je wilt er een beetje verbrand uitzien, niet alsof je dringend aftersun nodig hebt. Less is more! Het is slim om in gedachten te houden dat het altijd gemakkelijker is om meer blush toe te voegen dan om blush weg te halen.

2.      Soap Brows
‘Soap Brows’ zijn precies zoals ze klinken: zeep op je wenkbrauwen doen. Om de look te krijgen, hoef je maar twee dingen te hebben en slechts twee stappen te voltooien. Dit is wat je nodig hebt:

  • Een heldere zeep. Witte zeep zorgt ervoor dat je wenkbrauwen eruitzien alsof ze roos hebben.
  • Een schone wenkbrauwborsteltje, ook wel bekend als een mascaraborstel.

Het is heel simpel. Laat je wenkbrauwborsteltje over de natte zeep lopen totdat de zeep schuimt. Borstel nu de wenkbrauwen omhoog totdat je de gewenste vorm hebt bereikt. Vanaf daar zullen je wenkbrauwen hun vorm behouden. Pas op dat je je wenkbrauwen niet overlaadt met zeep, anders zie je eruit alsof je net je gezicht hebt gewassen.

3.      Overlined Lips
Het overlinen van de lippen is een bekende trend die nu al een aantal jaren meegaat. Om de illusie van vollere lippen te creëren, is het de truc om te beginnen met het vermijden van de overlopende lippen. Begin binnen de natuurlijke liplijn. Op deze manier blijft het realistisch en past het bij je natuurlijke lipvorm. Zodra de buitenranden zijn gedefinieerd, ga je verder naar het midden van je mond. Dus, begin bij de natuurlijke liplijn en werk je weg naar buiten, omlijn de lippen en bouw volume op totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Less is more! Tot slot finish je de lippen met jouw favoriete lipstick en/of lipgloss.

4.      Smokey Winged Eyeliner
Gebruik een klein, strak oogschaduwpenseel om een ​​goed gepigmenteerde oogschaduw naar keuze te nemen en de oogschaduw strak langs de bovenste wimperlijn aan te brengen. Trek aan de buitenste hoek de oogschaduw omhoog en vorm deze in een wing. Ga indien nodig terug over de lijn met meer schaduw om het contrast en de definitie te vergroten. Als je wazige randen wilt schoonmaken of de definitie wil vergroten, neem dan wat concealer voor onder de ogen op een concealerpenseel en trek deze langs de buitenrand van de wing.

5.      Omgekeerde Winged Eyeliner
Nu kennen we de trend ‘Smokey Winged Eyeliner’, maar nóg een bekende trend is de ‘Omgekeerde Winged Eyeliner’. De naam zegt het al, het is het omgekeerde van een normale eyeliner. Deze manier van aanbrengen zorgt weer voor een compleet andere look.

Neem je favoriete eyeliner-potlood of vloeibare eyeliner en begin op de onderste wimperlijn, langs je natuurlijke ooglijn. Trek bij de buitenste hoeken van de onderste wimperlijn de eyeliner omhoog, zodat deze vanaf de onderste wimperlijn in een wing omhoog komt.

Nu ben je weer up-to-date met de make-up trends voor aankomende winter. Probeer ze zelf uit!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter