De perfecte wimpers met Falscara

Vind jij wimper extensions er ook zo mooi uitzien, maar ben jij het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers zat? Falscara is de oplossing. Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij Falscara net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Hoe werkt Falscara?
Stap 1: De Bond & Seal van Falscara kun je aan beide kanten openen. Open de roze de kant waarop “bond” staat. Eerst breng je een dun laagje van de bond aan op je eigen wimpers. Breng dit op dezelfde manier aan zoals je je eigen mascara aanbrengt.

Stap 2: Op de bond die je hebt aangebracht op je wimpers worden vervolgens de Falscara extensions aangebracht. De Falscara extensions breng je aan op de onderkant van je eigen wimpers tegen de wimperrand. Gebruik de wimper applicator om de stukjes wimpers zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Herhaal deze stap totdat jij tevreden bent met het resultaat.

Stap 3: Maak tot slot de witte kant van de Falscara open, de kant waarop “seal” staat. Breng de seal aan op de wimpers met de extensions en geniet van het resultaat. De “seal” zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de wimperstukjes goed op hun plek blijven zitten.

Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk langere/vollere wimpers kunt creëren bevat de starterskit:

  • een instructie boekje om jouw alles stap voor stap nog eens uit te leggen
  • 10 wispy wimper stukjes
  • wimper bond en seal duo
  • applicator

Hoe kun je het beste Falscara wimpers verwijderen?
Hiervoor hebben wij de Falcara Remover. Deze Falscara Remover zorgt voor een zachte en gemakkelijke verwijdering van Falscara Wisps/extensions en Bond & Seal terwijl het de huid rondom de ogen voedt.

Wat moet je doen? Doordrenk een wattenschijfje met de remover voor het verwijderen van de aangebrachte Falscara Wisps. Plaats het wattenschijfje vervolgens 10 seconden lang op je ogen en veeg daarna voorzichtig de wisps van je ogen met het wattenschijfje.

Plaats de Wisps op een keukenpapier en breng een laagje van de remover aan. Laat dit 10 seconden intrekken. Doordrenk vervolgens een wattenstaafje met de remover en maakt de wisps voorzichtig schoon door de Bond & Seal weg te vegen. 

Wist je dat?
Er maar liefst keuze is uit 3 soorten Falscara wimpers? Ook is er keuze uit een normale verpakking of een Multipack.

  • Falscara - Volumizing Wisps
  • Falscara - Lifting Wisps
  • Falscara - Lengthening Wisps

Wat ook erg fijn is!
Falscara duo is apart van de Falscara wimpers te bestellen. Als jouw Falscara duo na een tijdje op is, is dit super makkelijk los van elkaar te bestellen. Zo hoef jij alleen het product te bestellen dat je echt nodig hebt.

Zo zie je, Falscara is écht een oplossing voor iedereen die volle kunstwimpers wilt zonder gedoe met lijm. Wij hopen jou hierbij genoeg geïnformeerd te hebben.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter