De nieuwste trend: Magnetic Lashes

Als je volle en lange wimpers wilt, zijn kunstwimpers de oplossing. Het is een makkelijke manier om de volle wimpers te creëren waar je altijd van hebt gedroomd. Ben je geen fan van wimperlijm? Dan is hier de oplossing: Magnetic Lashes! Steeds populairder en supermakkelijk aan te brengen. Lees er hier alles over.

Dit zijn Magnetic Lashes
De naam zegt het eigenlijk al. Magnetische wimpers. Ja, echt! In plaats van het geklieder met wimperlijm zijn deze wimpers aan te brengen met een magnetische eyeliner. In de kunstwimpers en in de eyeliner zitten superkleine magneetjes, waardoor de wimpers als het ware op je ogen worden ‘geklikt’. Maar no worries, dit voelt niet anders dan bij gewone kunstwimpers. Je voelt de magneetjes niet zomaar zitten. Hierdoor wordt het aanbrengen nog makkelijker gemaakt. De magnetische eyeliner zorgt ervoor dat de Magnetic Lashes de hele dag op hun plek blijven zitten.

De voordelen van magnetische wimpers

  • Je hoeft je bij deze kunstwimpers geen zorgen te maken dat je een schitterende ooglook verpest. Doordat er geen wimperlijm bij komt kijken kun je niet per ongeluk je ooglook beschadigen.
  • Ook zijn ze heel makkelijk te verplaatsen. Je kunt ze gewoon loshalen en opnieuw plaatsen, zonder dat er iets beschadigd wordt.
  • Ze zitten zó goed vast dat ze iedere windvlaag overleven. Zo ben je gegarandeerd van mooie, volle wimpers de hele dag door.
  • Doordat ze niet vastgeplakt worden kunt je ze heel makkelijk opnieuw gebruiken. De levensduur van deze wimpers is hierdoor langer dan die van wimpers met lijm.

Hoe gebruik je de Magnetic Lashes?
Voor de Magnetic Lashes heb je zowel een eyeliner nodig als de Lash Kit. Schud de eyeliner voor gebruik en breng hem daarna aan zoals je een 'normale' eyeliner ook gebruikt. Laat deze goed opdrogen na het aanbrengen. Plaats vervolgens de magnetische wimpers op de eyeliner. Zitten ze niet goed? Haal ze voorzichtig weer los en plaats ze gewoon weer opnieuw.

Hoe verwijder je de Magnetic Lashes?
Verwijder de wimpers voorzichtig van de oogleden en stop ze terug in de verpakking. Zo kun je ze de volgende keer gewoon weer gebruiken. Om de eyeliner te verwijderen heb je een make-up remover nodig op oliebasis. Gebruik een wattenschijfje of -staafje met de make-up remover en wrijf voorzichtig de eyeliner van je oogleden af.

Wij snappen wel dat de Magnetic Lashes zo populair zijn. Ze zijn makkelijk, supermooi en voor iedere gelegenheid geschikt. Bovendien gaan ze ook nog eens een stuk langer mee dan normaal. Wil jij ook de Magnetic Lashes proberen? Wij hebben hele mooie van Kiss in onze collectie én mogen daar momenteel een korting over geven! Shop ze hier.

Laat je ons weten wat je van de kunstwimpers vindt? Veel plezier!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter