De beste beauty hacks voor jou!

Heb je geen tijd om naar de salon te gaan voor een beauty behandeling? Geen probleem, want je kan het allemaal zelf gemakkelijk thuis doen. Zo ben je sneller klaar en het bespaart je veel geld. Wij leggen een aantal beauty hacks aan je uit.

Vollere wimpers
Je wilt liever geen mascara op doen want dat kan je er na een dag weer eraf halen. Maar toch wil je vollere wimpers alsof je wimperextensions hebt. Wimperextentions zijn vaak ook wel prijzig, maar daar hebben wij een oplossing voor! Falscara is zeker een aanrader. Het zijn kleine stukjes kunstwimper die je een wimperextensions look geven. Zo lijkt het alsof je net bij de salon bent geweest, terwijl je het gemakkelijk zelf thuis kan doen. Daarnaast blijft het ook nog enkele dagen goed zitten bij correct gebruik.

Lippen
Zorg dat je lippen goed gehydrateerd blijven, want als je lippen droog zijn heb je kans op scheurtjes. Lippen hebben een dunne huidlaag waardoor je je lippen moet blijven hydrateren. Wil je dat je lippen er wat voller uitzien? Ga dan voor de Collection Gloss Me Up Lip Gloss – Plumping of de Collection Lip Spa Lip Oil - Plumping. Het hydrateert je lippen en het geeft je tegelijk vollere lippen.

Huidverzorging
Ook verdient je huid natuurlijk wat aandacht. Je huid kan wat droger zijn dan normaal en daarom moet je het goed verzorgen met een hydraterende crème. Zorg er daarnaast voor dat je elke ochtend een dagcrème met SPF op je gezicht smeert. Ook al schijnt de zon niet, je huid neemt het Uv-licht meteen op. Je kan er ook voor kiezen om gewoon zonnebrandcrème op te smeren, maar die zijn vaak wat dikker en vettiger. Dus als je dan make-up op wilt doen kan het anders zitten dan gewoonlijk.

Sunkissed effect
Je zag het vast wel op TikTok voorbijkomen, een sunkissed effect op je gezicht. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Je kan bijv. voor een poeder blush kiezen. Breng de blush aan met een kwast van je linkerwang, over je neus, naar je rechterwang. Het volgende product is ook een mega favoriet om een sunkissed effect te creëren! Namelijk de Blush stick. Dankzij deze stick is uitblenden nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast blijft het de hele dag perfect zitten.

Vollere wimpers, lippen, skincare of sunkissed effect. Wat is jouw favoriete hack?

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter