Creëer binnen enkele minuten fantastische kunstnagels!

Vind jij het leuk om je nagels te doen, maar heb je daar niet altijd de tijd voor? Dan zijn de Press-On kunstnagels van imPRESS een perfecte oplossing voor jou! Het aanbrengen duurt enkele minuten en het verwijderen is probleemloos. 

Wat zijn imPRESS Press-On nagels?
Press-On nagels zijn kant en klare kunstnagels die je thuis makkelijk kan gebruiken. Binnen enkele minuten heb je een nieuwe set nagels. De nagels blijven een week zitten en zijn makkelijk te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. De Press-On Manicure-kit van imPRESS bevat 30 nagels, een Prep Pad, een kleine vijl en een manicurestokje.

Hoe breng je de imPRESS Press-On nagels aan?
Eerst begin je met de voorbereiding. Zoek de juiste maat voor elke vinger en leg de nagels op volgorde. De verschillende maten zijn aangegeven met de cijfers van 1 (de grootste) tot 11 (de kleinste). Zit je tussen de maten in? Ga dan kleiner, niet groter. Vervolgens ga je je handen wassen met water en zeep, en droog je de nagels gronding. Gebruik het meegeleverde manicurestokje, om de nagelriemen terug te duwen.

Nu kan het aanbrengen beginnen. Gebruik eerst de meegeleverde Prep Pad. De Press-On nagel kan door vuil en olie niet volledig hechten op de natuurlijke nagel, waardoor je niet het optimale resultaat krijgt. Deze stap is dus erg belangrijk! Trek de plasticfolie van de Press-On nagel af, en druk deze vervolgens op de natuurlijke nagel. Houd dit 30 seconden stevig vast. Hoe harder je drukt, hoe sterker de hechting waardoor de nagels lang blijven zitten. Na het aanbrengen van de nagels, kunnen de nagels tot de gewenste lengte en vorm geveild worden. Wacht tot slot minstens een uur met het nat maken van je handen, zodat het de tijd heeft om goed aan de natuurlijke nagel te kunnen hechten. Nu kan je genieten van het mooie eindresultaat!

Hoe verwijder ik de imPRESS Press-On nagels?
Voor het verwijderen van de nagels heb je niet veel nodig. Begin met het losmaken van de zijkanten, waardoor de Press-On nagel gemakkelijk in zijn geheel loslaat. Als dit moeizaam gaat is het mogelijk om nagellakremover te gebruiken. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je natuurlijke nagel en wacht één minuut. Nu kan de kunstnagel gemakkelijk verwijdert worden. Als het nodig is kan je het manicurestokje gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Kijk op Anvy.nl voor het uitgebreide assortiment aan imPRESS Press-On kunstnagels.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter