Alle Hask haarproducten op een rij

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, dit kan ook het geval zijn bij shampoo. Biotin, argan olie, keratine.. Wat is nu het meest geschikt voor jouw haar? Om je op weg te helpen vertellen we vandaag over alle productlijnen van Hask. Hask is een haarmerk dat vrouwen over de hele wereld aanspreekt door de vele productlijnen en beste ingrediënten. Bovendien zijn alle producten vrij van sulfaten en parabenen. Echt het proberen waard dus.

Hask Argan Oil Repair
De lijn met arganolie is perfect voor droog of beschadigd haar. Arganolie is een bijzondere olie die uit een boom (de Argania Spinosa) komt. Het is een mix van vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E. Laat dat nou de combinatie zijn die tot diep in het haar kan komen en daardoor je haar van binnenuit kan herstellen. Je haar gaat glanzen, houdt meer vocht vast en breekt minder snel. Voor het allerbeste resultaat kun je de hele lijn gebruiken. Shiny en pluisvrije lokken gegarandeerd!

Wil je een keer Argan Oil haarproducten proberen? Shop hier de volledige lijn of probeer het eerst met een los product. Wist je dat we ook kleine verpakkingen hebben om uit te proberen?

Hask Biotin Boost Thickening
De naam zegt het eigenlijk al. Met deze Hask lijn creëer je volume waar iedereen van droomt. De Hask Biotin Boost Thickening producten zitten vol met ingrediënten als biotine, collageen en cafeïne - alles wat je nodig hebt voor sterk en volumineus haar. Biotine zorgt namelijk voor volume, collageen en cafeïne versterken het haar. Tezamen zorgen ze voor een geweldig effect zonder dat het haar zwaar aanvoelt. Believe us, dit wil je.

Benieuwd naar de Biotin Boost Thickening producten? Shop ze hier.

Hask Monoi Coconut Oil 
Kokosolie is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Zo wordt het gebruikt om mee te bakken, maar is het ook een veelgebruikt product in verschillende verzorgingsproducten. En dat is niet voor niets. Kokosolie blijft keer op keer bewijzen goed te zijn voor botten, spieren, maar ook voor je huid en je haar. Juist omdat het zo multifunctioneel is, is het niet per se goed voor één haarsoort. Iedereen kan er goed aan doen om een product met kokosolie in haar routine te verwerken. De olie hydrateert je haar van binnenuit, waardoor je haar minder dof en droog wordt. Ook is het ontzettend goed en verzorgend voor de hoofdhuid - ook niet onbelangrijk. Kokosolie beschermt je haar en je hoofdhuid, en zorgt voor zijdezachte lokken. 

Probeer de Hask Monoi Coconut Oil lijn of shop hier de losse producten. Ook bij deze lijn hebben we testers en kleine verpakkingen om de producten eerst uit te proberen.

Hask Keratin Protein
Keratine staat erom bekend optimaal te werken bij droog, beschadigd of pluizend haar. Deze Hask lijn bestaat uit verschillende oliën (zoals kokosolie en Shea butter) om je haar te beschermen, te herstellen en pluisvrij te maken. Het hoofdingrediënt is keratine - een eiwit wat wij eigenlijk zelf al aanmaken. Door deze voorraad aan te vullen met de Keratin Protein producten zorg je voor een betere vochtbalans en bescherm je je haar tegen invloeden van buitenaf. Het reinigt, beschermt en herstelt je haar optimaal.

Shop hier de volledige Hask Keratin Protein lijn in een keer, of bekijk de losse producten. Ook deze lijn kun je eerst uitproberen met kleinere producten.

Hask Blue Chamomile
Speciaal voor de blondines onder ons is de Blue Chamomile lijn ontwikkeld. Deze lijn bevat arganolie en blauwe kamillen om de mooiste blonde kleur naar boven te halen. Alle ongewenste gele en oranje tonen worden eruit gehaald. In ieder product zit arganolie verwerkt om jouw blonde lokken een boost te geven en optimaal te verzorgen. Gebruik meerdere producten van de Blue Chamomile lijn om het beste resultaat te behalen.

Benieuwd naar de Hask Blue Chamomile lijn? Shop hier de producten, of probeer eerst met een kleinere verpakking. 

Zoals je ziet is er echt voor iedere vrouw wat wils met al deze producten. Twijfel je nog? Wij staan iedere werkdag voor je klaar om advies te geven. Laat je ons weten welke lijn jouw favoriet is? 

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter