Biotin Boost Thickening Conditioner 355ml

Artikelcode: 34355
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de HASK Biotin Boost Thickening Conditioner geef je je haar extra volume! Met biotine, collageen en koffie als hoofdingrediënten is je haar binnen no time een stuk sterker. De producten van HASK zijn vrij van parabenen, sulfaten en gluten.

Productpagina

Droom jij van volumineus haar? Dan heeft ANVY groot nieuws voor jou! Met de Hask Biotin Boost Thickening collectie creëer je een intense volume met een volle en levendige coupe als resultaat. Met biotine, collageen en koffie als hoofdingrediënten is je haar binnen no time een stuk sterker. Maak je klaar voor een jaloersmakende haardos waar iedereen zijn hoofd wel voor móet draaien. Het geheim van deze lijn is de combinatie van biotine, collageen en koffie. Biotine zorgt voor volume, collageen versterkt en koffie geeft je haar een stevige boost. Kortom, dit trio aan ingrediënten vormt de basis voor een dikkere en vollere look van het haar.

Hoe kan je de Hask Biotin Boost Thickening Conditioner het beste aanbrengen?

Na het wassen van je haar met Hask Biotin Boost Thickening Shampoo breng je de conditioner aan in de punten van je haar. Laat het product even intrekken voor een gezond glanzend resultaat en spoel het vervolgens uit. Droog je haar en stijl naar hoe gewenst. Waarschuwing: contact met de ogen vermijden. Bij contact onmiddellijk uitspoelen.

Ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Cetyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cetrimonium chloride, Isopropyl palmitate, Biotin*, Hydrolyzed collagen*, Coffea arabica (coffee) seed oil*, Butyrospermum parkii (shea) butter, Olea europaea (olive) fruit oil, Cocos nucifera (coconut) oil, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Dimethiconol, Polyquaternium-68, Citric acid, Zea mays (corn) starch, Cyclopentasiloxane, Ethylhexylglycerin, Sodium benozate, Stearyl alcohol, Parfum/Fragrance, Eugenol, Linalool, (*Tri-level Thickening Complex/Complexe épaississant triple-action)

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

r
25 May 2023
Ruth
Uitstekend