AMPUL - Anti-Aging SPF50 1x2ML

Artikelcode: 03020
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Zon is de nummer 1 reden voor huidschade en -veroudering. Biedt jouw huid optimale bescherming tegen de zon met de gezichtsampullen van LaCabine. Bij LaCabine hebben ze hun ampullen doorontwikkeld waardoor jouw ampullen ook beschikbaar zijn met een SPF50.

Product details

De ampul Anti-Aging SPF50 1x2ML beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. De zon is de grootste oorzaak van rimpels en huidveroudering. Dankzij deze ampullen kun jij dit nu eindelijk voorkomen door simpelweg je huid dagelijks een boost te geven.

Hoe kun je de Anti-Aging SPF50 1x2ML ampul het beste gebruiken?

Reinig de huid zoals gebruikelijk en maak deze goed droog. Schud de ampul voor gebruiken en breek deze voorzicht open. (Let op: de ampullen zijn gemaakt van glas, wees voorzichtig bij het openen). Breng de inhoud van de ampullen met een masserende beweging aan op het gezicht en laat deze goed intrekken. Breng eventueel een gezichtscrème aan op het gezicht en je bent beschermt tegen de schadelijke UV-stralen. Tip: laat de de inhoud van de ampul minstens 15 minuten in de huid trekken voordat je de zon in gaat.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen