Acrylic Natural Nails - Born With It

Artikelcode: KONN03
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Deze kant-en-klare natuurlijke uitstraling van een manicure is eenvoudig aan te brengen.
    Draag ze natuurlijk of met nagellak.
    LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

Productpagina

Geïnspireerd door op maat gemaakte salon-acrylnagels, zijn deze revolutionaire kunstnagels eenvoudiger, sneller en minder duur.
Deze kant-en-klare natuurlijke uitstraling van een manicure is eenvoudig aan te brengen en de resultaten zijn langdurig (nagels plakken binnen enkele minuten en blijven tot een week zitten).
Draag ze natuurlijk of met nagellak.
Ze zijn waterdicht, hebben een vlekvrije afwerking, hebben geen droogtijd nodig en beschadigen je natuurlijke nagels niet.
De Acrylic Infused Technology maakt de acrylnagels chipvrij, bubbelloos en superduurzaam.
Met een perfecte pasvorm zijn Salon Acrylnagels ook dunner bij de nagelriem voor een naadloze uitstraling en comfortabel dragen.
Flexi-Fit technologie zorgt voor een flexibele pasvorm bij de nagelriem die langdurig comfort biedt, en de acrylversterkte nageltips zijn 10 keer sterker.
Wordt geleverd met: 24 acrylic natural nails.
Gebruik de KISS Nail Glue, apart verkrijgbaar.
Breng de salon naar huis met KISS!

Hoe kan ik de Acrylic Natural Nails - Born With It het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Kies vervolgens voor iedere nagel de juiste maat kunstnagel en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Handig om te weten, de nagels zijn voorzien van een nummer. Op deze manier kan je precies zien voor welke vinger je welk nummer hebt gekozen. Breng nu een laagje lijm aan op de kunstnagel. Vervolgens breng je ook een laagje lijm aan op je eigen nagel. Leg de kunstnagel nu op je eigen nagel en druk de kunstnagel aan en hou dit ongeveer 5 seconden vast. Tip: breng voldoende lijm aan.

Hoe kan ik de Acrylic Natural Nails - Born With It het beste weer verwijderen?

Om de nagels weer te verwijderen is het van belang dat de nagels niet eraf geforceerd of getrokken worden. Vijl de top coat er zover mogelijk af. Week je nagels in nagellakremover totdat de nagels zacht zijn. Nu kun je de nagels er makkelijk afhalen. Verwijder de lijmresten met een nat doekje/watje.

LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

 

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen