Acrylic French Nude Nails - Leilani

Artikelcode: KAN07
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Acrylic French Nude Leilani van KISS heb jij super snel mooie verzorgde acryl nagels. Deze nagels zijn supersterk en hebben een perfecte look zonder luchtbubbels. De Leilani nagels hebben een medium lengte.

Productpagina

Wil jij graag acryl nagels hebben, maar vind je dit te duur of te moeilijk? Met de Acrylic French Nude Leilani van Kiss heb jij binnen een handomdraai mooie verzorgde acryl nagels. Deze nagels zijn supersterk en hebben een perfecte look zonder luchtbubbels. De Leilani nagels hebben een medium lengte. Deze kunstnagels zijn direct klaar voor gebruik en hebben een mooie nude uitstraling. Heb jij toch liever een leuk kleurtje op je nagels? Kies jouw favoriete kleurtje uit en lakken maar. 

Acrylic French Nude Nails - Leilani bevat:
- 28 kunstnagels medium lengte
- Nagellijm
- Minivijl
- Manicure stick

Hoe kan ik de Acrylic French Nude Leilani het beste gebruiken?

Maak je nagels grondig schoon met nagellakremover en selecteer vervolgens de juiste maat kunstnagels voor iedere vinger. Leg de gekozen kunstnagels apart op de juiste volgorde. Op de nagels staat een nummer aangegeven. Dit is handig als je op beide handen graag dezelfde maten wil. Breng een dun laagje lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plaats de Leilani kunstnagel op je eigen nagel en zorg dat de kunstnagel mooi strak tegen de nagelriem aan zit. Druk de nagel erop en houd dit 5 seconden vast. Verwijder het tabje door het eerst naar beneden te buigen en vervolgens omhoog te duwen. Tip: breng voldoende lijm aan om lucht tussen de nagels te voorkomen, de hechting te behouden. 

Hoe kan ik de Acrylic French Nude Leilani het beste weer verwijderen?

Om de Acrylic French Nude Nails - Leilani nagel te verwijderen is het essentieel dat de kunstnagels niet losgetrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje.

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

w
07 Jan 2024
Wilhelmina Johanna Mertens- van Gils
Goed je nagels voorbereiden, daarna blijven ze bijna twee weken zitten.
e
29 May 2023
Elife Genc
Mooie en natuurlijk ogende nagels