Actie

9 shades - 001 To enjoy in New York

Artikelcode: 14035006
€19,99€17,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Dit 9 Shades palette van GOSH bevat negen neutrale oogschaduw kleuren waarmee jij gemakkelijk een daglook kunt creëren. Het palette bevat peachy, roze en bruine tinten waarmee jij verschillende looks kunt maken.

Product details

Creëer eenvoudig een daglook met het 9 Shades palette van GOSH. De 9 kleuren die in dit palette zitten zijn neutrale kleuren waarmee jij gemakkelijk een look kunt maken. Dankzij de verschillende tinten in het palette kan jij verschillende looks maken, zo bevat het palette een rij met peachy tinten, roze tinten en bruine tinten.

Hoe kun je het 9 Shades palette het beste gebruiken?

Breng een oogschaduwprimer aan om te zorgen dat het pigment in de oogschaduw tot z'n recht komt. Begin dan met het aanbrengen van een donkere kleur in je arcadeboog. Vervaag deze goed met een fluffly blendingkwast. Breng dan met een oogschaduwkwastje een lichtere kleur aan op het bewegend ooglid. Zorg ervoor dat deze goed wordt ingeblend in de kleur die in de arcadeboog zit. Breng tot slot een lichte kleur aan op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoeken om deze te accentueren.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen