100 Full Cover Nails - Stilettos

Artikelcode: 100PS22
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Heb jij altijd al mooie stiletto nagels willen hebben? Met de 100 Full Cover Stiletto Kunstnagels van KISS kan jij tot wel 5 keer natuurlijke full cover nagels creëren. Een mooi kleurtje erop en je bent klaar!

Productpagina

Heb jij altijd al mooie stiletto nagels willen hebben? Met de 100 Full Cover Stiletto Kunstnagels van KISS kan jij tot wel 5 keer natuurlijke full cover nagels creëren. Een mooi kleurtje erop en je bent klaar! Met deze nagelset creëer je bij jezelf net zo'n mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. 

Stiletto Kunstnagels van KISS bevat:
- 100 natuurlijke full cover nails in 10 verschillende maten voor ongeveer 5 manicures
- Nagellijm

Hoe kan ik de 100 Full Cover Stilettos Kunstnagels het beste gebruiken?

eerst maak je je nagels schoon met nagellakremover. Vervolgens vijl je je eigen nagels en druk je je nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de kunstnagel die uiteindelijk op je eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Nu plaats je de kunstnagel op je natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat je alle nagels hebt gehad. Vijl de Stilettos kunstnagels daarna eventueel nog bij als dat nodig is.

Hoe kan je de 100 Full Cover Kunstnagels Stiletto het beste weer verwijderen?

Om de Stiletto Kunstnagels weer te verwijderen raden wij je aan om ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en gemakkelijk te verwijderen kan je het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg je nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen