100 Nageltips and Lijm - Curve Overlap

Artikelcode: 100PS08
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Heb jij het liefst altijd mooie verzorgde nagels? Met de KISS 100 Nageltips Curve Overlap kunstnagels voordeelverpakking. Bevat 100 natuurlijke nageltips. Met de curve overlap variant heb jij binnen no time mooie coffin nagels.

Product details

Heb jij het liefst altijd mooie verzorgde nagels? Dat kan! Met de KISS 100 Nageltips Curve Overlap kunstnagels Curve Overlap voordeelverpakking. Bevat 100 natuurlijke nageltips waarmee jij tot wel 5 manicures mee kan doen. Met de curve overlap variant heb jij binnen no time mooie coffin nagels. Geef de nagels een leuke kleurtje en je bent ready to go. Met deze nagelset creëer jij bij jezelf net zulke mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. Blijft langdurig zitten. De kit bevat:
- 100 natuurlijke full cover nails in 10 verschillende maten voor ongeveer 5 manicures
- Nagellijm

Hoe kan ik de 100 Nageltips Curve Overlap het beste gebruiken?

Maak je nagels schoon met nagellakremover. Vervolgens vijl je je eigen nagels en druk je je nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de kunstnagel die uiteindelijk op je eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Nu plaats je de kunstnagel op je natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat je alle nagels hebt gehad. Vijl de kunstnagels daarna eventueel nog bij.

Hoe kan ik de 100 Nageltips Curve Overlap het beste weer verwijderen?

Om de nagels weer te verwijderen raden wij je aan om ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en makkelijk te verwijderen kan je het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg je nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.

Reviews

5 sterren op basis van 4 beoordelingen

e
26 Jun 2023
esther blaauw/hogewoning
Heel goed
j
07 Jun 2023
JSJ Hofkamp
Ik gebruik deze tips denk al wel een jaar of 20. Voor bolle nagels de ideale tips voor mij
n
24 Dec 2022
Nora Van Rheenen
Goed en als ik 5 sterren geef is geen nadere uitleg nodig!!!
n
30 Apr 2022
Nora Van Rheenen
Goed product. Zeer tevreden